Diyanna Random Talk

Hi, Assalamualaikum. Sebenarnya gambar-gambar ini dah lama. Kiranya entry tertangguh lah ni. Tapi saya baru nak update. Minta halal lah ya. Sebab selama ni saya macam busy je haih k macam je so baru sekarang saya rasa bersemangat sikit nak update (semangat lah sangat). Haha ni saya update untuk kenangan semata-mata. Tiada sebarang unsur-unsur lain. Esok dah tua boleh suruh anak cucu saya baca. Begini rupanya cerita mak nenek aku dulu.... Haha tetiba.


In addition, Klik KEEK 1 and KEEK 2 untuk video 36 seconds saya yang so silly dengan officemate, boss saya membebel or just KLIK HERE to view all my video! Thank you.

Actually here, I share mostly about my life going, but I also wanna share about  outfit of the day through pictures, photography, travelling, etc. I'll try my best to capture it. and share it through a beautiful shot. a beautiful photo, even though I am not a professional freelance model but I'll try. Im also not the type of the good model cause I have flaws. Sometimes people judge but still I dont care. For me, I not born to please judges. They can say whatever they want sebab I takkan ambil peduli. Kesian judges penat penat cari pasal ajak bergaduh tapi I tak layan pun hahahaha kesian kesian kesian. Whatever they have done to me, my life still going good. Still I dapat offer itu ini, dapat kerja lagi dapat hmm macam macam ALLAH bagi. Alhamdulillah.

What I wanna do here is to share, with you, to the world, through the things of my life and I personally think that this probably is another way for me to thank God, be grateful, and appreciate, what I think God has blessed me. InshaaAllah. 



2014 CNY Celebration @ NAZA WORLD AUTOMALL, PJ
My boss, Kern Sheng
Hello Sheng, you are the best boss I ever had. I am blessed to have you as my boss. Thanks a lot for being my boss, my good teacher, my emm apa lagi eh? Ha thanks for being patient with me. Hahaha even sometimes you annoying juge but its okay, cause I pun annoying somestimes plus so naughty hahaha like you said, kerja tak boleh stress but I know I selalu buat you stress sampai you dont know what to say, what to do, have to marah or have to crying with myself. Sorry :P

Sister, Siti Humaira
Hi Kak Maira, thanks a lot for being my good sister. My best listener. My best friend. What else huh? Youre just a perfect sister even sometimes you annoying but I am okay with that cause youre born to be like that maybe? Hahaha saya terima kamu seadanya. Haha tetibe kan. I love you.


Brother, Aril Azri
Hi Abang Aril, nice to know you handsome boy. Nice to know you will get married soon. Eh dont forget to invite me then yah! What else I can say about you? Hmm just be yourself even I've told you "please makan elok elok lah cause youre too gelojoh in makan.." hahaha sorry brother.


Silly sister, Yuzaireen.
Hi Kak Yuyu, kakak ni cantiklah lepastu em baik em then funny then talkative then kuat makan then apalagi eh? Haha so many things about you until I cant ingat one by one lah. Seems like youre so unic kan sister? Hehehe ha yang penting youre so selamba! Cool gila! Thanks eh, for cheer up my day by day hmm I dont know lah after resign nanti I can life with breath or not. Takut rindu :(

My lovely jiejie, Marisa Kim and Jasmine Tan.
First of all, wo hui xiang ni jiejie! Since I come to NZ Wheels until now this two cute moms so nice, mereka tak pernah marah saya hehe yelah aku pun mana pernah buat salah so tak ada siapa lah nak marah. Eh? Moms? Yup, look young kan? Macam saya kan? Heee tapi both of them already have a babies tau hmm I want too.. Wo yao baby, someone marry me? Kidding! 

Since Im born my life dengan Chinese dah sebati seems cousy and relatives also chinese so aku tak pernah lah nak rasa ada gap diantara malay dengan chinese ke apa even Im muslim, for me lah chinese can be my good friend. Since Malay so typical lah. Asyik nak menjatuhkan bangsa sendiri. Suka menyebar, mengata, membawa cerita buruk tentang itu ini. Memalukan. I know I dont say wrong. Yaa not all Malay like that. Fullstop.

Sebenarnya aku baru terpikir apa motip aku type entry ni. Sudahlah tiada isi yang menarik, random pula tu hm gambar juga membosankan. Semakin lama aku merasakan yang aku sudah kehilangan touch untuk menulis. Dulu aku selalu rasa ayat yang aku gunakan ketika menulis adalah kelakar. Tapi sekarang aku kena perah otak sampai berpeluh-peluh dahi semata-mata untuk menjadikan ayat itu kelakar. Hoi kenapa eh? Hm takpelah mari continue!

------------------

Majlis Ratib Ad-Dabai'e @ NAZA AUTOMALL, PJ
As you can see, I used the same wide shawl in different event. Cuma tukar style saje mah! Looks cool aite? Jubah ni I pinjam my sister punya seems she pun dah tak pakai jubah ni aku pun rembat lah.

I bet, we love each other.

Masa event malam ni I eat a lot. Why not, everythings is free. Things? No I mean semua makanan minuman free mah haha siapa tak suka, semua suka makan free kan wallaweh... Tapai Ais Krim for desert, A+++ !

------------------

Ferrari Racing Days @ Sepang Circuit

Eh siapa cakap muka saya macam Fyka Mohamed? Hahaha stop it. Okay this day we alls pergi for the first time NAZA event. Abang Aril yang drive and he fetch me up at home, thanks Abang then balik Kak Maira pula yang hantar balik okay cause this time saya tak ada lesen lagi mah. 
------------------

Officemate @ NZ Wheels Klang
Half staff, Kak Meri, Kak Ina, Kak Ruzi, Marisa, Kak Yuyu and Kak Maira. Others malu nak bergambar dengan saya ok ok jaga privacy sebenarnya hehe.

Lastly, I wanna say sorry, If there's any mistakes I did to you guys since the first time Im started working here, in the end we're all just human. We learn from mistakes. we are learning, we keep learning, and will never stop learning. Let's spread love and keep loving each other ! Hehehe

and also, I wanna say Thank you
Thank you
Thank you
Thank you
Thank you to  all of you!
to all my beloved readers
to all of the people who always support me, and keep loving me just the way I am,
for all your kindness and sweetness
for all your nice words
for all your positive minds
for all your beautiful hearts
for those who always be positive 


YOU ARE ALL INSPIRATIONS! keep doing the good thing you are doing, I wish you the best luck in everything you do, stay healthy and happy wherever you are. 
I LOVE YOU.

I think I was productive enough on my semester break, I am kinda proud of myself at this point. Even though, It could be better actually lol *don't slap me. A big thanks to Pak Ngah's asisstant, En. Nasrul Ain, HR from NAZA WORLD yang bertukus lumus mendapatkan tempat saya di NAZA and thanks a lot to Kak Su, Assistant Manager of NZ Wheels yang called me at night cause nak pastikan yang saya selamat menjalankan practical sejurus meng-approve saya sebagai temporary staff as Marketing Assist. 


Hey everyone, "A little proud to yourself is needed !" , note that ! See me, I be who I am so I got what I deserve to dapat lah. Congrate dearself. By the way, Thanks reading this entry. Bye.


7 comments:

Ieka Farhana said...

eh macam kak fyka mohamed laa haha XD ...

Liyliz said...

cantik nya dia

Aimie Diyanna said...

@IekaFarhana : Hehee macam jee :P
@Liyliz : Awak lagi cantik tau (;

Yuyu Zaza said...

very beautiful girl :)

VIDEO: Cokelat Haram? Haram Mak Kau.. Kata Pondan Ini
http://blog3dalam1.blogspot.com/2014/05/video-cokelat-haram-haram-mak-kau-kata.html

Emma Maembong Bidas Dakwaan Jadi Punca Zizan Razak Kalah
http://syokbah.com/emma-maembong-bidas-dakwaan/

Anonymous said...

kak aimie pi kerja naik ape?

zarulfarhana said...

comeinya

Mek Onie said...

tahniah yang ;)