#1 Carta 3+1 BLOGGER KEMBAR YANG FAMOUS

Dapat beri perbezaan tak antara 3 Orang yang di nyatakan di atas? Wahahah.. Gila muka nak sama je ka? Jelles nyah. Hahaha tetiba! Kembar?? Statement tu I yang sesuka bagi.

Irine Nadia
Siapa tak kenal dia? Blogger yang hampir mencecah 4tahun berblog dan mempunyai followers yang beriburibu. Haha gila tak gila? Tak lah. Beliau sangat cantik dan berpengaruh.
Ekceli tak kenal sangat Sis Irine ni. Cukuplah sekadar mengikuti perkembangannya di Blog. Dah bertunang dengan si hensem. Semoga Kak Irine always happy with her newlife :)

Hazanis 
Love Patzzi or Hazanis dari Tumpat, Kelantan. Okey ini Blogger baru turun dari kayangan. Cool Gila. Haha, dah lama kot usha blog dia. Korang pernah tak? Korang ni kuno la..... haha maaf! Kak Hanis best. Dia sangat baik dan ramah tamah. Benignant macam saya. Dia Follow saya dan saya pun follow dia. Dia selalu pergi Pantai Remis (yeke?) saya pun selalu tapi tak pernah terjumpa dia. :) Kami selalu berfacebooking. Memang cool sangat kak hanis!!

Syamsina Hadini
Ini Blogger ke 3 persis Irine dan Hanis. Wahhaha dari Sarawak yuww.. Belum kenal lagi. Tapi selalu stalker Blog dia. Macam tak ramah. Takut... hehe suka hati je kata cantuh. Taklah, Dia baik lagi innocent lah.. Ayat dia dalam blog sweet sangat. Macam kakak kepada adik je dekat saya. comel dan jarang uploud gambar pada blog.. Kenapa? hihi.. sebab dia tak menggunakan kecantikan sebagai daya penarik pembaca. kan kan kan? norsyamsina.blogspot bukan url blog beliau!!!!!

+1 : Mirah Filza
Mungkin sis mirah ini pun termasuk dalam kategori ni.. Tapi saya rasa dia macam Nora Danish.. Hik2.. Saya baru jumpa blog ni 15minit selepas publish entry ni. Nak kenal dengan lebih rapat? Hehe jom komen2.. :) Happy Blogging sis mirah. Sis COMEL GILA !

p/s: Nak kan link Blog mereka bagi siapa yang belum kenal? Leave a comment, saya kan reply balik kat blog awak nanti siap dengan link dekat shoutbox/entry post awak.. wuhhuhu tunggu saya reply kat blog awak okeh?

Sekian, Assalamualaikum.

70 comments:

paie said...

rasa nak kenal dengan mereka lah~~ hazanis n shamsina hadini
link pleaseeeeee :)

mrs robot said...

hhe .. sye ta knal yg Hazanis 2 . nak link dye ?? bolehh ?

cik najihah said...

ade 1 lagi yg awak tertinggal kot..amirah filzah..
sebijik gak hee

Mila Ahmad said...

yunk nak link mereka :)

Misa Sakura said...

sy plg tak famous la dear! huhu.

sampai ati ckp kite tak ramah hheeh kecik ati I . ;p btw thank you. atleast sy tau apa pandangan org ngee.

*pengsan* taktau nak respon cmana ni*
=D

sherotpetot said...

cantik2 nya depaaa
anak sapa la nih :p

Misz Eyra said...

hi dear ... nak link mreka2 tueh .. kalau kak irine dh tahu , nak link yg lain2 tue , boleh ? .. jemputlah ke blog http://eyra-miszeyra.blogspot.com

muchang said...

nak link merekaaaa hehe :)

http://muchang.blogspot.com

twinkeenabilah said...

Bg link mereka si cantik jelita ini :)

En. Muncit said...

mereka semua comel !
nk2 irene yg dh tunang nan vel oliver.ahaha

Umie Artoqiemie said...

popular sungguh dorang =D

shaliza khairi said...

saya kenal blogger yg pertama tu je kot. Irine Nadia. hehe. Suke sangat2 tengok dia dengan incik tunang. ^^

Anis Farhana said...

Akak Aimie, nk link dieorg?

Anonymous said...

Nk link dieorg semua kak? ;)

hazanis said...

thnx imie.....:)

Aimie Diyanna Benignant said...

thanks semua.. Okeh saya dah post di shoubox aor komen di entry anda :) sila terjah laju laju okeng? Happy Blogging

Anonymous said...

saya tak ade blog tapi saya nak jugak tengok blog diorang...

Aimie Diyanna Benignant said...

urrmm??? Macammana ya syg? U ada acc Fb tak? I pm u nanti k bebeyh ?? huhu kalau bagi kat entry blog ni mmg tak la kot.. hehe

Oppa Kudin Nz said...

mestilah nak..
mereka2 ni sgt awesome lah..
teruja sebentar tgk org femes..
excited2..
kamu pon bakal jadi femes gak nt.. :D

nurul diana said...

hee , mreka mmg cntik :)

Atiah Zainal said...

nak semuaaa. Kecuali irine tu. Sebab dah memang stalk dye dah. hikhik.

Aimie Diyanna Benignant said...

hahah saya blogger picisan bila la pulak ada msa nak jadi fames emes.. haha

iyka zulaika said...

dear ,,
nk link dorang jugak . :D

Anonymous said...

Kak Aimie, Saya dah add akak. Approve ye?? Amirah Nadiah

Aimie Diyanna Benignant said...

okeng bebeyh <3
#boleh pulak main reply2 komen kat blog.. ish3.. <3

iyka zulaika said...

tenkiu dearr aimie :)
suka2 nk follow aimie :D

hamzah ian said...

comey2... nak link gak.. hehe

Aimie Diyanna Benignant said...

huhuu thanks :)

Anonymous said...

hazanis....ehehehe

meaw said...

nak linkkkk,selain irine dengan misa sakura....hat tu ada dah link depa,nak hat tadak g ^___^

Sue Sumie said...

nak gak link diorang! nAk! NAk!! hehhee

hanim said...

dear nk link dorg jgak la..hee:)
irine 2 sy suka blog dia..:)

me | is | aku said...

ohh. yang hazanis & last tu x tau~

Aimie Diyanna Benignant said...

okeng setle dah post kat korang semua.. Happy Blogging eveerybody <3

Nizam Ijam said...

hazanis tu comel.... irine da memang xde org leh lawan..hu2

fieniey ramziey said...

Nak link blog mereka :)
http://fienieyramziey.blogspot.com

Aimie Diyanna Benignant said...

Ha'ah kan abg ijam.. irine mmg beautiful... ahh syuka.. <3

cheqwa said...

nak link diorg.nak terjah ^_^

ain athira said...

Nak link blog mereka (:
http://wwwainathira.blogspot.com/

sifu im said...

sape mereka smua tu??aku x kenal pon haha

fahmie firas said...

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

liya alia said...

aah la.. baru perasan la.. sama sama

amirul anwar. said...

Alhamdulillah. mereka memang cantik :)

amirul anwar. said...

:)

Lieyda said...

nak link nak link :)

Aimie Diyanna Benignant said...

haha :) okeng, aime otw sis lieyda <3

ieda said...

dear.nak link yang hazanis tuu.
btw,done following u.tq :)

ieda said...

dear.nak link yang hazanis tuu.
btw,done following u.tq :)

sobri yaacob said...

baru knal..
slalu tgk blog hanis zulaika je..
he..he
tq utk info k ")

Aimie Diyanna Benignant said...

hanis zulaikha wujud kah? siapa tuh?? huhu..

chu-A cardOza said...

nak3.link dieorng..

Shiqeen said...

sume cantik. epecially yang dari Sarawak tu. Sy bgga jadi org Sarawak. hehe :)

afiqah said...

hi , awak , nak link mereka boleh ?

Aimie Diyanna Benignant said...

wahh org sarawak ah ni ye? :) hik2 saya bangga jadi anak perak. tapi saya duduk selangor. camne eh? hehe

afiqah said...

hi awak , saye nak link blog mereka tuu boleh ^^ :D

isma said...

nak link mereka..... :)

emy said...

u all sume nye cute..lgy2 hazanis 2..hehhe

syazwanBEBAS said...

hi, nak link. hehe :)

Azku said...

Lawa2 semuanye.. :)

farah hanim said...

fraa nk kenl dgn kakak blog yg no 3 tu
ayu sgt
kak irine da taw url die
hee^^

Iman Dinie said...

nakkk link korang please !!!
http://datokacakpunyablog.blogspot.com/

♥ Connie , said...

i want to, please :)

gegyrle.blogspot.com

Mitsu Kizu Zie said...

nk link nursyamsina leh x?me from kuching sarawak ;)

IEQAH said...

ieqah nk link hazanis tue..sebab klu irine ieqah da lama fall in love.hehhee

Eda Amisha said...

nak link dorang gak .. nk kenal2 ..huhu ...
http://missedamisha.blogspot.com/

By Syahidaa said...

nak!

nabila azmi said...

nak link mereka boleh??=)=)=)

zorro said...

bak mai link...mohon semuanya sekali..tq

Blue Dolph said...

keiasaan blogge pompuan yg femes sebab dia cun http://www.mkuniversalmovie.blogspot.com

Blue Dolph said...

cantik dorang ni http://www.mkuniversalmovie.blogspot.com