Ladies In Red

LADIES IN RED


From left *Emie, Iza, Intan, Alia, Me, Tiqaa, Yana. Ini lah dia kawan baik aku dekat sana. Even pernah gaduh, selisih pendapat, selisih faham apa semua kitorang tetap sama sama. Samada benda tu fake atau tidak, itu terpulang kepada diri sendiri sebenarnya. Bukan urusan aku. Yang aku tahu aku sayang kawan kawan aku sangat sangat. K cukup.

 Ini kisah malam itu. Masjlis Malam Anugerah Kecemerlangan Jabatan Perdagangan. Dinner you allss.... Kisahnya tak panjang mana. Macam aku pernah pula buat kisah pendek kan? Cuma banyak gambar aku nak share. Kiranya entry ni lebih kepada kenangan malam tu lah. Selamat bercuci mata.


THE BEAUTIFUL LADIES

Ehemmm... Woowwwww comelnya Aimie. Comelnya yang tengah tengah tu. Hikhikhik.

Woiiiii!!! Kau ingat kau comel ke buat muka inesen cemtu? Minta penampar adalah. "K"

Sebenarnya aku tak faham apa motif Emie buat muka macamtu. K tolong explain please XD

Aku dapat rasa abang ni mesti suka gila bila kitorang sudi bergambar dengan dia. K kompem ahhh... K padahal.......

Kenapa aku rasa macam gambar ni sweet sangat. Emie nampak comel sangat. Tapi aku lagi comel. K enough.

Ini Qila, roommate Yana, Iza dengan Emie. Dia ni aku panggil Mummy je sebab perangai dia matured you know. Untung BOB dapat dia. Ahaks.

Alia ni nampak je lembut. Sebenarnya ganas juga. Percaya atau tidak, kami antara dua orang yang paling comel dalam Kelab Silat Seni Gayong. Hahaha

Tolong jangan tanya kenapa kami ni comel sangat. Tolong jangan bagi ayat nak berkenalan atau apa sebab kami tak single. Hahahaa.

I love her and she love me. She more preety than me. She more genius than me. She more more and more but she cant play sports, she sick.

TWINS


Kitorang ni kalau tak bergambar berdua sebenarnya memang tak sah. Kalau nak tahu setiap kali pergi kelas. Dan setiap hari tu juga lah kitorang akan bergambar. Kalau di hitung sepanjang semester satu kitorang bersama. Hampir beribu gambar kitorang berdua je. Oupss! We are to obses with camera actually. Dah namanya pun kembar kan, semuanya sama.


ME

Well it works on me. Walaupun masa mula mula aku nak pakai pakaian ni untuk dinner JP ni aku betul betul tak confident. Sampai satu masa last minit aku jadikan tudung bawal tu dan gayakan seperti shawl dan aku pakai baju polkadot tu walaupun sebenarnya aku ada baju lain.


Disebabkan aku sedar diri yang aku ni hanyalah insan biasa, maka aku segan sebenarnya nak gebang kat orang yang aku ada keluar majalah, paper and blog para blogger yang awesome. Hehe... Kalau korang ternampak/terbaca ke tu nasiblah kan. Hahahahahaha dan aku rasa aku dah terkeluar statement yang boleh buat orang muntah. Tiba tiba je kan. Wkwkwkwkwkwk


CANDIDno caption









Ini pensyarah yang ajar aku subjek Office Suit Software dengan Office Administration. Pensyarah ni juga yang suka potong markah aku. Eiii tapi memang aku buat silap pun. No wonder. Hahahah tapi........... hmm kesiannya dekat diri sendiri. Tskk

It was beautiful day. Makan-makan sambil catch up kawan-kawan punya latest updates + gossip sikit-sikit! Akhir kata, aku sangat comel malam tu dan aku akan merindui Majlis Anugerah Kecemerlangan dan Makan Malam tu. Nak kata aku perasan atau tidak itu bukan masalah aku. Hahaha terpulang. Thanks reading. Thanks comment. Thanks visited. Salam.

16 comments:

luqman zakaria said...

merah mak ngah! hehe..

Anonymous said...

eeeee pewasannye.......

Anis Amirah said...

wow! merah menyala... Theme majlis merah ke?
anyway,akak nampak tinggi la..berapa tinggi akak yer agaknya?

hazanis said...

HOT..:P

Jay said...

wow..jelitawan jelitawan baru turun dari kayangan ke tu??hik3..aimie mmg comel termasuk kembar aimie tu..:)..boleh berkenalan??ahaks..

Anonymous said...

Aω, this wаs а very nice ρost.

Tаkіng a feω minutеs and actual effort tο
create a reallу goοd агtiсle…
but what сan I saу… ӏ hеsitаte a whole lοt and don't seem to get anything done.
My website :: google +1

UniMeOw said...

yana 2 comel la...t kem salam ye..hehe

*akubukanlesbiank :p

zila manaf said...

tomeinyeeeee

aini natasya said...

kak aimie pakai tudung bawal ke tu ?

Ash Give said...

wauuu merah menyala,, cantek semua..
aku suka tengok perempuan yg high confident level dia...

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

-Theme Majlis Dinner tu Ladies In Red, Man In Black.

-Tinggi saya 159 cm.

-Saya memang pakai tudung bawal, tapi di ubah gaya bagi style sikit.

Hana Radzi said...

lawa depa... :D

yayahnasake said...

nice and beautiful :)

MisEyz BLurz said...

comelnyaa kaler merah...hihihi

Anonymous said...

Geli giler,de gak manusia cm ni Ea..

kemey said...

sapa bilang gadis melayu x menawan x menarik hati tiada memikat=)