Semester satu

Okay here we go. Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh. Last week macam busy sangat. Mungkin sebab hari orentasi jadi saya redha. This week pun busy lah jugak. Mungkin sebab dah mula start class, sabar sahajalah. Macam yang saya pernah cerita sebelum ni. Saya jumpa ramai sangat kawan saya. Yang pernah satu sekolah rendah. Yang satu sekolah menengah dan satu kelas pun ada. Perrgghhh dah macam taiko deeee. Kdiam. Hak hak.

Hi gambar saya senget. Jadi sengetkan juga kepala anda.

Saya tak mahu membebel panjang seperti selalu. Saya hanya ingin kongsikan gambar + description saya dan kawan kawan saya di PSIS. Kami 1 Geng. Sekali lagi saya ulang, kami budak paling comel di PSIS. Eh eh? Saya ulang ke apa? Kdiammah. Sukati sayalah kan? Hehehe relaks bruhh janganlah marah...


Ini Fity, dia baik sangat. Nampak tak tudung hitam yang saya pakai tu? Dia hadiahkan pada saya.

Ber-bi-bi-em di pagi buta bersama kekasih memasing. Kgurau.

Baju batik. Baju rasmi. Sangatlah cantik tapi cepat kedut. Okay saya pernah pakai sekali je.

Chop2 iklan. Nampak tak kalau saya dengan dia macam kembar atau ada iras2? Ramai orang tegur. Mereka ingat kami kembar mahupun saudara. Padahal tak melekat setitik darah pun. 

Kiri, Intan, roommates kesayangan saya. Kanan, Yana, my beloved other half.

My cutie chubby classmate, Ira. I love her own style.

Anis, Me and Fity. Okay belilah ubat gigi kayu sugi. Suci dan halal lagi. K ini tetiba.


Saya rasa macam saya sedang bergambar dengan Heliza Helmi. Tapi sebenarnya tak pun.


Itu Anis, kawan facebook & BBM, tak sangka dapat jumpa, satu geng pulak tu. Dia pandai nyanyi.


Dia lah roommates saya. Saya dan dia berdua je dalam bilik. Dia banyak cakap + songeh.


Kuning warna di raja. Kami nak kahwin dengan anak rajaaaaaaa.... Heheheh tak tak, saya je.


After Kokurikulum. Yang comel sebelah kiri tu Alia nama dia. Tapi panggil AL jewwwww.

Fullset Pinky tu Tiqaa. Comel macam saya. Eh tak tak, dia comel sangat + kuat merajuk :-P


Yang kiri bertudung hitam tu nana. Dia suka mention saya dekat twitter dulu. Comel orangnya.


saya suka sangat gambar ni. Nampak macam saya comel gila. Macam okay.


Memang muka saya takleh takde dalam kamera kan kan kan. Relaks jelah.


Alya, Aimie, Tiqaa, Yana ni cute betul lah. Hahah eh eh, Aimie tak.


Ini geng saya dalam class. Projek group je mesti sama sama.

Terima kasih kerana sudi membaca dan menonton gambar kami.

Gambar berterabur. Susun macam tak susun je. Yang penting tujuan dan niat saya nak share gambar hari ni dah termakbul. Hehehehehh. Ohya nanti free saya update video video yang lain pulak yea. Sebelum tu tengoklah ini :




Ohya sebelum berakhir, saya nak beritahu bahawa saya sangat tidak menyokong pelajar dibenarkan bawa handphone ke sekolah mulai tahun depan. Tidak setuju satu dua tiga peratus. Ini bermakna. Seratus dua puluh tiga peratus. Faham tak? Mari telinga awak biar saya jeritkan. K ntah hapeeeeeee... K dah malas nak cerita. Jumpa lagi di entry lain bersama video. Terima kasih. Assalamualaikum. Bai.

6 comments:

Nina Ayra said...

semuanya omei2..hikhik

Rara Nasiha said...

baju batik memang cepat kedut pun. menyampah kalau pakai. hehe

hazanis said...

happy yerr aimiey kat sana..huhu

Jay said...

wah..subhanallah..cantik semuanya ciptaan allah swt..Jay doakan semoga aimnie terus sukses ye..:)

Basteng said...

Salam.... Study hard n smart yaa... Bior target score high marks in whatever subject yg diambil..juga pls Selalu beringat n jga keselamatan diri coz dunia zaman sekarg ni byk sangat kes jenayah cam culik, rompak; rogxx, bunxx n etc berlaku...amalkan sekurang kurangnya baca ayat kursi selalu ! Tq http://basteng3.blogsport.com

Anonymous said...

Asal muka you berkedut kedut?