Saya ada, eh awak ada ke??

Assalamualaikum, hi kawan kawan. *lambai tangan* Im speechless.

\\auucchhaakk!// K bajet tekejut. haha muka saya nampak comel en en en? nampak jelaa

Saya ada facebook and saya sayang facebook saya. Sumpah takkan buat second akaun ke apa even friends saya memang overlimit. Tak larat lah nak delete friend lepastu corfirm yang lain. Rasa macam kejam. So please subcribers saya. haha. Kpergilah. -> Facebook

Saya juga ada Facebook Fanpage. Ini mengada, sebab en en en, orang buat saya pun nak buat. Pejadahnye lah perempuan comel ni en en? haha k kalau suka saya pergilah like. Sebab saya selalu update yang berkaitan Blog dekat situ -> Fb Fanpage

Saya ada Blog. Ini blog saya, saya sayang blog saya. ini unprivate diary saya. Saya nak cerita and share semua dekat sini. Bukan untuk dikenali tapi untuk disukai. Tapi, bukan satu, saya ada 2 blog tau. hehe pergilah cari lagi satu punya.

Saya ada Twitter, and fine saya tak pandai langsung nak guna. Aktif? K jangan cakap ahh, memeng tak ahh kan. Anyway thanks lah sebab ada jugak orang sudi nak follow saya. hik hik terharu nyahhh *nada pondan* -> Twitter

Saya ada Formspring. Tapi en en saya dah lama tak bukak. Tadi saya bukak, k takde apa dah yang menarik. Mula jadi blurr macam mana nak guna balik. Kalau ada soalan ke apa takyah nak gatai pergi tanya kat Formspring ni. Memang sebulan kemuadian lah jawapannya nanti -> Formspring

Saya ada Myspace. ditubuhkan pada tahun 2009 kot, dan mula pinggirkan myspace sejak awal 2010. Boooooooo Myspace tak best. Setuju? -> Hilang Jejak

Saya ada acc youtube. Memang kalau buat video saya uploud dekat sana. Bukanlah video best macam MatLuthfi tu ke apa. Video saya bebiasa je. Video mengada.. haha k pergilah menonton -> Youtube

Saya ada BlackBerry Messenger(BBM). Sebab saya guna BB. So memang sangat cool chat dekat sini. Saya dapat kenal orang dengan lebih dekat. I love you BB-Mers. eee suka :) Nah BBpin -> 21068e87

Saya ada Tagged, ini laman sosial pertama yang pernah saya ada sebelum yang dia atas tu, tagged best jugak ahh, memang cool. Tapi sayang, tagged sangat berat. lambat load and saya mula pinggirkan jugak. -> Tagged

Hmmm mm saya rasa tu je kot yang saya ada. Tak ada lain dah. Kalau ada fake please report and Thanks. Okay post harini memang sangat bosan, ni pun gagahkan je otak nak buat entry tau tau, k kan saya dah janji nak selalu update. eeee tabaik en en kalau mungkir janji?? Heee peace.

16 comments:

ell lina said...

wow!!!ahahha...banyaknya account awk..

DAYG ♥ said...

Hakhakssss. okayyy semua acc masuk list. :DD btw gambar tu comel sgtt! #flyingkiss# XD

khalifah said...

ahhaa..bukan fake tu..tu mknanya awk ada peminat misteri..untung la jd pmpn cmel.:)

Al Kisah said...

alkisah cuma ada blog ngan twitter, fb deactivate.. :P

follow my blog kalau u suka.. :P

sYiRa LoKMaN said...

bnyaknya acc..haha ^_^

hazanis said...

dah ada dalam list blog terhebat dah..:P

Kartunis Damas said...

Saya ada mata, then saya sedang baca blog awak..boleh mcm nie? ahakz

eh blue berry boleh join? nie no pi nya 1234e678

=melawak ja noo.

IEQAH said...

wahhh bnyknyee account si cantek ni..
jgn abaikan blog plak tw

Ida Roslan said...

bukan nampak jelaa, tetapi mmg comel. Wah nak follow twitter adik aimie lah =).

Jay said...

haha..dah follow semua dah..kecuali tagged,second blog tu tak jumpa ,formspring.myspace..hahaha..

nGiau said...

tumblr teda? :)

Anonymous said...

over giler kauuu

lisa said...

banyaknya acc!! haha :D

Namee Roslan said...

semua aimi ada..bagus dan rajinnya..hehe :)

Anonymous said...

btw im following ur updates :)

siti noorhajar binti mohamed saufi said...

salam..hey nice blog! follow mine ^_^

http://penhijaupenpink.blogspot.com/