Photoshoot - Part I

Assalamualaikum. Hello guys. Thanks for leaving me comments & stuff. I really want to write long entries to feed your brains but i dont have much time to deal with this computer for a long time. Tak best and jauh sekali nak bagi award cool dekat komputer peti harta karun ni. Jika kau tanya apa yang aku mahu tika ini, aku cuma mahu papa belikan aku sebuah laptop yang berwarna pink brand HELLO KITTY. Can i get it papa? *Ahh jangan kau berangan Pueri Hatiku* Mungkin hanya itu yang akan di ungkapkan oleh papa ku yang tercinta.


Entry kali ni pendek je, aku pun maybe tak nak membebel panjang panjang sebab ada tiga PART 1, PART II & PART III kot. Hahaha. Apa yang penting aku suka tahun ni. Lepas SPM macam macam benda aku boleh buat and join. Semua yang aku tak merasa time sibuk dengan sekolah and study. And now aku dah besar, segala keputusan dan tindakan aku tahu apa aku buat. And jyeayhh thats the point.

inilah hasil dari MUA Kak Aten. Adakah tema kali ini adalah panda in the house?
I
I
V
Aku rasa macam tak sabar je nak kahwin. #tetiba
Tak lepas weh BlackBerry dekat tangan. Ahh mana boleh tinggal >.<
Anyonyoooo sabar jelah Kak Aten mekap aku. #Suka bergerak gerak macam sotong
she Inah, My Beloved Friends ever. Saya takkan keluar kemana tanpa dia.
Im feel like a princess. Ommai. please say "yes you are!!!" haha
Mula ada macam Irine Nadia Marcello tak? Ok tak ini muka kepenatan!!!
Ini bukan shoot dah, dah nak balik dah pun. Penat ahh.. Panas

Sebab aku ni gila gaban tak sesabo nak uploud gambar, maka terhasillah entry teaser ni. Apapun hope korang suka lah apa yang aku dah update harini. Segala kenangan aku akan selalu share dengan korang. Terima kasih kerana selalu keep in touch and support me. *bajet artis je ayat*

Anyway thank to Kak Aten sebab sudi menjadi Driver untuk segala aktiviti and outing and semuanya. Aku sayang kau Kak. Haha terguna 'aku" lah pulak. Sorry. So please being waiting for the Photoshoot Part II okay. More picture i will share :) Tq kawan kawan.

18 comments:

DAYG ♥ said...

Alololoo. baru teaser rupenyeee (˘̩̩̩^˘̩ƪ)

cepat update part II, dah tak sabar neyyyhh :)

Ain Afifa said...

tomeynye akak..photoshoot tuk ape nim??

ziera ramli said...

cantik menarik kau memang da bomb ! ;)

qiE said...

aww! comell =)

hazanis said...

waaa...nak ikut....huksss

_ALIA ZU_ said...

comenye kak aimie....lah ni mesti kak atin pendek mekap....hahahaa:D

_ALIA ZU_ said...

COMEYE KAK AIMIE

ABU said...

yes you are hahahah

hamboi kemain lagi feeling feeling nak kawin cepat.

mmg dah ada gaya model dah ni :)

Namee Roslan said...

wah wah...seronok dia ye. :)

shera said...

kak Aimie ni lawa lah ... hihihi
Akan ku tunggu part yang ke-2 ^_^

ieda said...

salam kenal dik

nice enrty .. aah ad sikit macam irine .. tapi lagi cantik dgn identiti sendiri .. ;)

Iena Eliena said...

hi..
singgah follow sini..dr segmen blog abg ben:)
www.ienaeliena.com

Jay said...

wow...santai dgn gitar nampak..jom jamming..hehehe:P

Ini Kisah Tia said...

both of u look gojesh my dear :D

Fatin Shahira said...

kenape mke kak atin mcm mintak penampar? hahahaha

Inspirational Jewelry Wholesale said...

you look good

azalia hjsalleh said...

really nice photo

♥nurul♥ said...

cantik sgt awak:)