Photoshoot - Part II

Assalamualaikum. Rindu saya lah tu, saya tahu korang rindu saya. Alahh jujur jelah. Kalau tak takkan lah korang sanggup stalker blog saya kan? *perasan blog ramai orang baca* Eleh, kalau tak rindu, takkanlah ada yang sampai memujuk untuk saya mengaktifkan semua account laman sosial yang deactive tu. Ohh no beratnya permintaan tu. Tapi aku lakukan juga kerana kawan kawan.


Yes, as yang dijanjikan aku akan mengupdate and menguploud gambar gambar phhotoshoot tempoh hari. Haha sebenarnya banyak gambar yang ada. Tapi aku uploud mana yang aku berkenan je. Yang lain tu toksah dok kalot buang masa nak uploud, kasi dok diam diam dalam Abum "budak cantik dalam keluarga" <-- nama folder aku memang memberi tekanan kepada keluarga ;D

Aku tengok muka sendiri pun macam tak percaya, inikah aku? Why so cute like a Barbie. Damn.

Aku suka sangat gambar ni. Nampak Hebat. "Nampak" jelah kan

Ini bukan hantu bunian okay. Sekali lagi, bukan.

See the leg. Seeeeeeee..

Ohh bulan, enggan melayan diriku lagi, pabila air mata membasahi pipi lalalalalalalalal

Both cute. Please say yes!!!

Chord G

Dah maca posterize dah. Kalau ini lukisan, agak2 boleh jual tak?

I cant see anything. So hot that time!

Tolong! Ini gambar candid. Saya bukan nak menari atau apa. Bukan.

Yeayhh finally, aku siap update entry ini. Hehe. Maaflah atas kertelewatan yang sangat melampau. Okay. Tidak ketinggalan, aku nak mengucapkan jutaan terima kasih di atas kerjasama semua pihak dalam menjaya photoshoot ini : Photographer, Outfit, MUA, Skirt, Picture Editor, watermark dll. " ( Miss Ina, Haziq Heartnet, Kak Aten, Kak Daayg, NHR Contemporary dll )

Bergambar ala ala model ni haiihh aku bukanlah hebat mana, tapi inilah hasilnya. Harap apa yang ditunjukkan boleh diterima. Hee harap korang suka lah. Jumpa lagi. Aku betul2 tak sabar nak update blog. Banyak cerita nak share. Banyak sangat! :D Jumpa Lagi.

26 comments:

AdilaAzmir™ said...

hee, boleh jd super model lepas nih:)
cantik:D

Izzul Amir said...

alahai mmg macam barbie sungguh :D

si gadis melayu said...

cantiknya posing. :)

♥nurul♥ said...

cantik sgt! :DD hehe memang NAMPAK cantik.

DAYG ♥ said...

eh ehh,okayy ^_^ cantiknyaaa yg bbaju putih tu kan. :) so cuteee! >.<

NadyaBubble said...

Suka gambar kedua & ketiga !

nurul diana said...

cantik :)

Mimieesyeerro said...

beb, u're gorgeous ~!

Mimieesyeerro said...

beb, u're gorgeous ~!

Princess Korean said...

Hee ~ Siape lagi sorang model tu ? Tu kak Inah ke ? Means kawan akak yang beloved tu ? Teehehe ~ And lagi satu , shooting nyy untuk majalah ke ? Sebabnye saye tak taw ~

Princess Korean said...

Wow . Siape lagi sorang tu kak ? Kak Inah ke ? Hehe ~ Nyy shooting untuk majalah ekk ? Sebabnye saye tak taw punn ~ XD

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ AdilaAzmir™ : InsyaALLAH, kalau rezeki ada saya tak tolak :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ Izzul Amir : Alahaii, memuji sungguh :p

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@si gadis melayu : Hee terima kasih awak..

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@♥nurul♥ : K "NAMPAK" cantik jelah kan. NAMPAK je :)

Jay said...

fuhh fuhh semoga aimie menjadi supermodal satu hari nanti..aumm...like to see your face..its so cute..no no its triple cutes..hehehe:P

roziahojijie said...

Cantiknye Diyana .... Katne tempat ni dik ?

adeyla said...

cantik okayy..cantik!

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@DAYG ♥: eeeee pujian dia, kemain ahh >.< thanks a lot.

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@NadyaBubble : Saya pun suka juga. Thanks :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@nurul diana : Ohh thanks :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Mimieesyeerro: Sis, Youre so ohhsemmm <3

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Princess Korean : Hi. Ehh itu bukan kawan akak yang nama Inah tu. Dia di balik tabir. Yang sebelah tu model jugak. Ini Photoshoot untuk Talent Model je. Tak ada masuk magazine pun :) Magazine punya lain. :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Jay: Thanks, InsyaALLAH :) Kalau ada rezeki saya tak tolak. Tapi untuk Muslimah lah. Hehehe

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@roziahojijie : Hi Kak, ini dekat Botanic, Bukit Tinggi.

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@adeyla : Hee thanks :D