Perkembangan Terkini


Assalamualaikum, Hi tajuk harini sangat the bimbangbimmm je kan you all's.. Perkembangannya sebenarnya kan kan, hehe saya dah gemuk. hee see.. Nampak tak permainan dia? See the play? Haha Kbai.

ada macam HANA TAJIMA tak? Hahaha k perasancomel.JPG

I prefer not to dress too impressively  if I were going out with my future hubby. Why? First because men don't understand fashion & they literally don't know what's in & what's out now. Second, I will certainly not happy if he praises me because of my outfit, not because of my look. Thus, here is what something I'm gonna wear ;) Basic colors and minimal layers. But still, look so cute as me. Apa yang penting mix and match colour dalam apa yang kita pakai itu bagus.

My Sweety Preety Simple Outfit Of  The Day

Kita pakai two shawl. Pink + Dark Choc. Nak tuto tak? hahaha. Yang shawl bahagian dalam tu kita kasi reben sikit kononnya nak bajet2 comel gituw.. Walau hakikatnya aku seorang yang agak baran. Oupps gurau je. Masa ni kita ada event untuk Kolej amende ntah. Ramai lah jugak batch 94 yang ada masa tu tapi memang takde masa nak kenal kenal. Buat hal sendiri je lebih masa tu.


Okay then, mula mula saya nak ucapkan terima kasih banyak banyak kepada Followers and Readers yang sudi menyinngah dan menstalker saya dekat sini, anda adalah sangat tidak penting. Ok tipu :p lekkluuuu.. Hehe kepada Family yang tercinta. Keluarga KIB yang disayangi, kawan kawan, mushukk mashaam saya, and semua yang mengenali diri saya, you guys is the best i've ever had. Love you muchi muchie moreeee. Ohya, Bytheway, My Beloved FB sudah deactive. Twitter pula mula active. Harap maklum.


For those that do not know that im currently is cool person. Tak payah nak HOT sangatlah kan. Okay then then emm lately ni biasalah, dah tak kerja tu sibuklah pulak dengan aktiviti membesarkan bahagian badan yang tak sepatutnya. haha Ya Allah, kalaulah korang tahu kan, apa yang selalu kita buat kat rumah tu. ppffttt..

Okay lepastu, hari hari ada je Abang Posmen datang kerumah bagi salam,eh, bagi kita surat lah apalah. Mesti dia bosan kan hantar IPT letter tu. heheee amendeee tah.. Lepastu macam biasalah kalau ada event dari Kolej itu ini, parent mesti suruh pergi. Bila kata tak minat. Nanti mulalah membebel "itu penting untuk masa depan" lah apalah.. Okay pergi jelah even hati beratnya nak pergi.

Imma cute? No? Ohhh i know already. Thank you.

Okay then, Nah pergi buang masa kejap tengok vlog saya dengan adik saya tu. Muka kitorang berbeza dan itu pasti. Dia macam cina, saya macam omputih sikit. Hahaha alamk, aku perasan lagi. Hahaha diaammaahh mie. lagi banyak menaip lagi banyak merepeknya tu :p k selamat menonton.

ini vlog saya dengan adik saya. she's cute but im moreeeeeee cute :p 

Rasa macam dah lama gila vaviss aku tak update blog. Sorry okay, anyway entry kalini lebih gambar je dari information "perkembangan terkini lagi sensasi" nya pun. mendee ahh.. Apapun semoga korang suka lah ye? Jangan lupa untuk terus menyokong saya. Thanks for your support (bajet artis) hmm mm hehe

15 comments:

amirul anwar. said...

weeeyh~ both of you so cute.. ^.^
nice vdeo n blog.. :)

Al Kisah said...

ok chomel..

Indah Mulya said...

amboi mie..bkn maen..but i like ur look! esp the pants..lawa ah kale tuh! nais nais ^^

hazanis said...

perghhh cantik gilerr picha no1 satu tu..hehe rindu kat budak chomel nie...:)

Fatin Shahira said...

oooooooo.... dh deactive fb...
hmmm cian fb.. aimie.. tak der sape nk post kat wall hek hek

Izzul Amir said...

aah betul kami lelaki memang susah nak faham fesyen perempuan :p

nGiau said...

great outfit! ;)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ amirul anwar: Thanks sayangku :) hehe

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ Al Kisah: Okay macehh

Jay said...

eh mcm kenal ler awek cute kat atas tu??hehehe..boleh ngorat tak??ahahah..just joke:)

Namee Roslan said...

eh deactive fb ? ada je fb aimie ??

Ain Afifa said...

toMey laa k.Aimie..suKe tNgok!!HeHe

azalia hjsalleh said...

sumpah adorable your outfit..
simple yet so nice

Anonymous said...

=="

Anonymous said...

guna canon eos berapa?