More than 7 years together, I still love you

Assalamualaikum. Ohya, okay tak tajuk entry ni? *angkat kening* Tajuk paling panjang yang pernah saya buat.Seperti yang dijanjikan. Saya akan sering menghupdate. K sila tepuk tangan tigakali! Tangan kita memang tengah gatal menaip ni. Muahahaa. Kcukup.

Sebelum anda membaca lebih lanjut, entry ini berbaur entry gedik dan mengada ngada bajet comel. K sila muntah hijau sekarang :p kalau tak boleh tahan, boleh out dari sini. Bye *lambai tangan*

K saya simple je, pergi sekolah pakai lens. Apadahal. *angkat kening*

Baru baru ni saya dengan kawan kawan baik saya kan. Kitorang kan. Kitorang sengaja nak mempoyo and mempamerkan diri dekat sekolah depan junior-junior kitorang yang comel comel tu. Haha k memang sangat gedik. Okay tak, sebenarnya kitorang dapat call dari cikgu-cikgu kesayangan kitorang. Mereka minta tolong sikit.

Well.. semua sedia maklum bahawasanya saya and kawan kawan memang pelajar paling rajin dekat sekolah and always dapat award. Kcepat buat2 muntah. haha. Oleh sebab cikgu dah minta tolong, even kami bukan pelajar sekolah lagi. So takda masalah sebagai anak murid yang rajin lagi memahami ni ke sekolah membantu Cikgu Kaunseling kitorang tu. Kan kan kan?

Ok then kitorang pun dengan selamba badaknya datang sekolah, parking motor dekat tempat letak kereta cikgu yang dah disediakan kon merah. *Parking tu memang disediakan untuk kitorang lah maksudnya.* Hikhik k itu tipu.

Muka cikgu saya macam Yuna! Ada orang kata Cikgu Zuridah kakak saya :D

Alahh depan kamera je buat buat rajin diorang ni.. Ktipu.

Ingat diorang je rajin? Saya lagi rajin. Rajin bergambar. K senyum :)

Peace, saya ada jerawat dekat pipi kiri. Balik2 tempat yang sama. K jemu!

K sebenarnya Bilik Kaunseling Sekolah dah macam bilik kitorang sendiri dah. Kalau ada kelas petang or ada training netball, saya memang tak balik rumah, so then saya tidur@lepak dekat sini. Ada tv doww. Pukul 2 bukak cerita indon sambil baring-baring. K sila jeles dengan kelebihan kami di sekolah. Hua hua.

Nama dia Ramizah. Dia paling cantik dalam geng kami. :'( <-- takde motif

Ya Allah, AYUnya saya time ni.. K sila muntah hijau lagi! ;D

Sebenarnya bukan 4 orang je time ni. Ada lagi dua oramg Si kembar tu, diorang malu sikit nak bergambar. ^_^ A few hours later, perut dah berbunyi then kitorang pergi Cafe D'Bustan, Sekolah. Sekolah saya takda kantin. Tapi ada cafe. Saya ulang, CAFE! haha okay bajet. *Sekolah gua hebat, so?*

Kitorang berenam makan Beehun soup. Ok itu feberet saya sepanjang sekolah dekat situ. K sila belanja saya makan jakgih! Lepas makan kitorang balik Bilik Kaunseling sambung kerja. Lepastu balik.

And I was like bila I nak balik. Ada adik2 junior was shout to me with nada exited macam jumpa artis."ehh kak aimie!" "Weh kak Aimie duhh" "Hi, Kak Aimie.." "Kak AIMIE!!!" Ok cukup, saya malu. Namooo ahh cita lagi. Hewhew.K itu je. Anyway, saya hanya akan terus mendoakan supaya saya dan kawan kawan akan menjadi The Everlasting Friends Ever. And we all can sucsess with the good future. InsyaALLAH.

p/s: Gambar memang tak edit langsung sebab tu ada gelap, ada putih, ada blurr. Ahh jiwa kacau.

21 comments:

Indah Mulya said...

sangat la rajen ye aimie.. hrp lah nnt student kak pun baek2 cm aimie..hahaha

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ Indah Mulya: Hehe lahh bakal cikgu eh? k takpe2. Banyak lagi yang bebaik dari Aimie. Pasti ada. Jangan risau <3

Ida Roslan said...

okay jew tajuk entry =). yeah adik aimie hupdate blog, tepuk tangan tigakali clap3..hehe. Akak ida doakan juga utk adik aimie dan kawan-kawan akn jadi everlasting friends ever dan berjaya dalam kehidupan, amin insyallah =)

lisa said...

adik2 junior tegur aimie, mesti famous. eheh memang famous pun. hehe :D aimie cantik<3

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ Ida Roslan : Kak Ida sayang <3 <3 Terima Kasih banyak banyak. Aminnnn :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ lisa : Cehhh Lisa, jangan lah puji kita, dioarang shout because saya pernah jadi seniour je :)

lavenderlover said...

have a nice day!..=)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ lavenderlover : :) you too darling.

Anonymous said...

i saw u at ayer hitam. were you there last week??

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Anonymous: Jyeayhhhh! Saya ada pergi Ayer Hitam. Sumpah awak nampak saya? Gila tak percaya >.<"

Anonymous said...

Yup. Nk tegur tp segan lol

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Anonymous: Please tell me, awak siapa? Ada fb ke apa ke? Mana kenal kita ni? Alaaaaaahh sedih lah sebab tak tegur kita :'(

Anonymous said...

im just a random reader. blogwalking, then jumpa ur blog. i do have fb, but im not in ur friendlist :)

shark said...

mesi best student dulu nie
hehe

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ Anonymous: :) Anyway, nice too meet you babes.

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Shark: Ehem ehemm... Macam tahu2 je? Alhamdulillah, sebab diberi anugerah tu.

zulhilmi tempoyak said...

erk... apa yg more than 7 years together. i still love u..??

sy rs sy br knal awk 7 jam je.. ;p

btw. terpaksa kata. kiut tuan blog.. ;p

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ zulhilmi tempoyak: More than 7 years aimie kenal diorang :) kawan kawan tu.

haha hilmi sebuk :p

Ida Roslan said...

adik aimie syg..sama-sama byk =)<3.

Saranghae Kevin said...

hahah...terbaik...

Saranghae Kevin said...

terbaekk