I love dara.com

Assalamualaikum.
Hi kita dah tak macam Chipsmore kan? Selalu dah Update Belog ni. Huhuu suka suka *sambil melompat* Hehe.


\\muka fake// Hey i love yellow and see jam kita sama macam Fatin Liyana

Semalam saya betul betul tak faham kenapa telefon saya tak henti berdering dari 10pagi sampai 11.45malam. Ok buat buat tak faham je sebenannya. Sorry sebab bukan semua panggilan kita dapat jawab semalam. Kita penat. Sumpah kita penat. Semalam lepas pergi sekolah amik result, saya dengan  kawan pergi lepak makan dekat Mr Kaya Restaurant. Lepastu pergi rumah kawan baik saya si Inah, lepastu pergi ofice kawan baik saya si Ramizah, lepastu pergi shoot dengan kakak photographer tu, lepastu ada family meeting, lepastu layan Nada Cinta. Sumpah penat!


And guess what, kita dah beli Majalah Dara.Com and saya memang tak pernah tertinggal beli keluaran majalah ni every month even terpaksa berhutang dengan mama saya. Haha. Alasan dekat mama "alaaa relaks lah ma, kita kan anak mama. kalau hutang pun bukan kita bukan boleh lari mana sebab kita satu rumah" then mama terpaksa akur dengan permintaan anak dia yang bajet comel ni. Hei, majalah ni banyak sangat info berguna okay.  Sangat sesuai dijadikan pembacaan bulanan. Sumpah tak tipu. I love dara.com.


And I was like bila buka salah satu muka surat dalam majalh ni and I see someone face like me. Nama dia pun Aimie Diyanna. Nama bapak dia pun sama. Then, kita teringat dekat apa yang Kak Indah Mulya kita cakap haritu pasal majalah ni. And yes, thanks sis for being the 1st one tell me bout this. Kmuuaaahh sikit!


I
V
eeee muka bajet comel, sumpah menyampah! :D #alamat Klang tu datang dari mana?

Majalah DARA.COM, APRIL 2012 : Edisi Bumper
Jangan ketinggalan sementara stok masih ada


Over pulak aku dok iklankan majalah ni. Rasa macam blablabla. K cukuplah tu. Hee saya nak kena mandi dulu ni. Nak bau tak Tiaaaakkk mashamm iteeww?? Haha k gurau.  Hee nanti saya update lagi. Tolong jangan jemu. Haha.


p/s: Nak tahu result saya? K sorry saya lebih rela merahsiakannya. Kmmuuaaaahh. Doakan saya dapat sambung IPTA. And addition. congratulations to all SPM Candidates 2011 di atas kejayaan korang semua. La Tahzan, Allah sudah merancang yang terbaik untuk kita. Keep it up and hidup mesti diteruskan. Good Luck to you an me! *big hug baby*

16 comments:

iyka zulaika said...

insyaAllah aimie boleh sambung belaja :) untungnya dpt masuk majalah.

Ida Roslan said...

Walaikumslm., cantiknya adik aimie berbaju dan bertudung kuning. menyerlah sgt =). Oh smlm ambik result spm yew, taniah untuk result adik aimie =). Wah masuk majalah lagi sronoknya, taniah juga yew =).

Kak ida doakn adik aimie dpt smbung IPTA dalam bidang yang adik aimie minat, amin insyallah.

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Ida Roslan: Hehehe, kita memang suka warna kuning. Sangat2.Ha'a, amek result semalam. Alhamdulillah baik jugak keputusan tu. Rezeki lagi sekali masuk majalah. Alhamdulillah.

Aminnnn. Terima kasih banyak2. Akak banyak support saya. Saya sayang akak.

Indah Mulya said...

ecece..ade org da bli lah mag yg ade muke dieee..hehe..tahniah aimee..ape pn result aimie,sis doa yg aimie akn trus maju dlm study ni..tak kira lah ape bdang yg aimie akn pilih pasni..rezki ada di mana mana..yg pnting, jgn give up taw! ^^

fatinshahira said...

taniah untuk awk :)

Jay said...

ehem...rase2 nak beli majalah tu..nak cari muka yg cute bertudung kuning seperti gambar di atas tu..hehehe..Alhamdulillah rezeki Allah swt bg buat aimie kn...:)

lisa said...

bestnya masuk majalah..apa cara nak masuk majalah ni aimie? ehem haha :D

Namee Roslan said...

hari tu kawan namee jd cover girl majalah. nabyha badjenid...calon dara la..hehe. :) edition 2 bulan lepas kot.

DAYG ♥ said...

amboiii, untunglaaa kan ada mjalah nak kat kitee ;) hikhiksss.
btw mesti result gempak kn, tu laaa takmoo share ngan akak nihh ;'( akak takmo tanya sebab gerenti adik aimie tknak gtau kan. :PPP

all the best for youuu dikk ^____^

Anonymous said...

macam mana boleh masuk majalah tu kak? comel la

adibbbb said...

wahh. masuk dara.com :O
hee~ btw, congratulations for your result :)

Iera balqis said...

congrats ! adik aimie..ble da sambung IPTA tu kne rajinkan diri tu & berlumba2 mencari ilmu pengetahuan yea..hikhik..i said congrats again for you..huhu :p

anyway , done follow here..hit me back..please visit & follow my blog..although , you can give some an ur opinion my entry also..tq ^^

Azrie Shariell said...

fulamak... muka semacam la... kembar hampir seiras ka?? huhu

hazanis said...

hewhew akak dah beli dara,..:P

hazanis said...

hewhew akak dah beli dara,..:P

hazanis said...

hewhew akak dah beli dara,..:P