Girl Day Out - Part 2

Assalamualaikum.

Okay masa ni saya happy sangat. Happy sangat sebab dapat hang out dengan geng saya masa sekolah dulu. Haha i know everybody have their own BFF, Geng, Buddyz and you love them right? K sama lah dengan saya juga. So ekceli time ni rushing sikit.  Dahla diorang call saya tetiba ajak keluar. Kesian dekat adik saya, sebab saya tak dapat teman dia pergi Bangsar. *pentingkan kawan* hik hik.

Keluar pergi Mcd, lepak lepak jumpa kawan kawan yang kerja situ pastu cakap "woi! korang kerja sini bagilah aku makan free doo!" haha tetiba. Kebulur lah nak tunggu dapat Mcd free. Lepas buat sesi pengumpulan bersama kawan kawan dekat Mcd. Dahtu pulak saya yang memang tengah lapar gila time tu diberi tugas pergi kaunter untuk tapauw makanan. Kfine. Diorang suka betul buli saya yang comel ni >.<"

Lepas dah dapat tapau SETLUNCH Mcd, kitorang kena gerak pergi TKK. Ya Allah, time tu pulak tayar motor bocor dan saya dah mula rasa nak terjun kolam dekat tasik seberang jalan tu sambil nangis jerit panggil "papa mama" haha. K fine, nasib baik BFF saya cover saya dia pesan "bawak je motor tu pelan pelan, aku jaga and follow kau dari tepi". Anyonyonyoo time tu saya rasa saya sangat bertuah mempunyai kawan sebaik dia. Thanks Inah <3 kmuuaah sikit!

*Hang out dengan kawan kawan memang sangat seronok*
Kalau tengah sedih pun boleh jadi happy, hommaii, i mis you guys so much babe

I
V
saya kan, saya kan suka gambar ni. Siap crop buat DP Fb~ hahaha


Tu dia. Saya ada kawan kembar dan mereka sangat awesome. Sorang gila and sorang lagi gila2. Hahaa


ape kejadahnya saya posing macam tak tahan nak berak? Kdiam :/


saya nampak orang shooting dekat tepi tasik sebelah sana. Rasa macam nak interframe~


Ya Allah, comelnya kasut saya dengan Inah. *bukan buy 1 free 1 ok!


Sangat tak cool ahh gambar candid korang, hahaha nak gelak golek golek jap.




Ni dia BFF saya. That time I was said "I love you Inah" ! :') 


And she also like to give me advice. And I was like not interested to hear! Bahaha


Lupa nak kenalkan Super Friends saya ni. Kiri dari atas, Amirah and Inah. Kiri dari bawah, Ramizah and Nadhirah. K semua single. Sila mengorat!

Efect angin dekat shawl tu! Ohh saya suka and saya nampak tinggi + comel!

Hehee. Thats all for today. Maaf gambar memang tidak edit langsung sebab tu ada efect yang berbeza beza. K gua malas derr.. Dah jangan nak mengutuk kalau nampak jerawat saya dekat muka tu. So what? Nak kena tumbuk? Hehehe kgurau je. 

Tolong jangan rindu saya okay. Sebab saya dah nak gerak gih kem ni. Hari ahad kalau free saya update status dekat Fb. hehe. Update Blog tu macam susah je nak janji. Muaahahahaa. Tapi saya akan update Blog untuk Review. K tunggu tau. Bye Guys. And Love you B~

22 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

OUH OUH OUH .. comelll ! xD ..

nabila azmi said...

seronoknye jumpe kwn baek...rindu dkt kawn2 sy jugak=)

adeyla said...

i love ur beauty :D comelnyaaa >.<

amirah anis said...

bestnye dpt jumpa kwn2 :)

m0sHiE~ said...

cumel2. XP

m0sHiE~ said...

cumel2. XP

hazanis said...

hehe inah pun ada...xsabar nak dating lg...^^

Jay said...

comelnye dia...hehehe...yang duduk kat tasik tu mcm cerita Ombak Rindu pulak..hahha

Fittriah Alieya said...

Alahai ! bestnya dia . come follow me . done follow akk aimie la :))

syakey said...

cantik tempat,kt mana ni? :D

Wawa Tasliman said...

kat mana ni? cantik tasik tu..

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@✿Gucciey Lavender✿ : Ohhhohh thanks :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@nabila azmi : Hew hew, seronok tu memanglah, tapi lagi seronok kalau awak pun seronok :) eh apa merepek ni. hi3

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@adeyla : alolooo mana beauty lah, biasa je. thanks :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@amirah anis: Jyeayhhh, best sangat sangat :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@m0sHiE~ : Heheh kawan kawan saya memang comel pun. Tapi saya comel banyak.

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@hazanis: Hehe insyaallah, nanti kita date lagi yeayhh

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Jay : Heheh comel sikit je. hew3. macam cite ombak rindu? kay pasni bolehlah berlakun.

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Fittriah Alieya: Hehehe Jelous ke? K nanti akak usha blog awak.

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@shakey: Cantik3. Dekat Tasik Kota Kemuning Shah Alam.

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Wawa Tasliman: Dekat Tasik Kota Kemuning, Shah Alam. Jemputlah datang :)

shera said...

Blog akak ni masuk magazine !

Untunglah !