Girls Day Out - Part 1

Assalamualaikum.


Fuhyyo, semalam aku mimpi dapat baby comel. Muka serupa sebijik nun macam aku jugak. Alahaaaii comel gila. Apa lah tandanya tu kan? Haha tanda tanda aku bakal dapat husband dalam masa terdekat atau tanda tanda aku akan kahwin awal? Haha kcukup!


Ni gua nak cerita. Opps over pulak guna gua lu lak pehaall an. Okay2 haritu sehari suntuk aku keluar dengan minah minah google aku dekat Midvalley, KL. Kalau korang nak tahu, ni lah dia minah google aku a.k.a minah gegurl aku time sekolah dulu, Nabila, Fatihah and Jazmin. Even kiotorang tak satu kelas tapi hubungan aku dengan budak2 sekolah dulu memang baik gila. Ececeh.. Terperasan pulak. Haaha outing kali ni sebenarnya berlapan orang. Tapi lagi 4 orang tak dapat nak join. Nak taknak apa yang dirancang kena berjalan jugak. Aku peduli apa kan, aku dah drees up kan!


Hi My name is Aimie Diyanna, iteew suka makan tapai pulut dengan asam. Its so cool okay.


Inilah Bella. Kitorang kerja dekat Secret Recipe sama sama dulu.

Muka aku kalau bergambar memang suka gedik2 exited kan? Hahaa jangan cakap aku tiru Cik Epal yang vogue tu dahla. :P Bhahaha ini original.

Masa ni aku dah betul sampai depan Mid Valley. Memang exited gila. Ohemmmjaaayyy anyonyonyonyo.. Si penangkap gambar snap muka aku selaras dengan perasaan aku yang exited datang Mid Valley for the 2nd time seumur hidup ni. Hahahaha Berjaya!

My Minah Google yang sangat comel. Muaahaha. From left, Bella Teyha and Jazmin.

Lepas dah habis bergambar semua ni kitorang terus cari IT Fair yang berlansung 17-19 February lepas. Wahaha, seronok gila tak terkata aku yang sangat jakun masuk Midvalley after Eleven years you know.. Apalagi en, bergambar lah lagi. Biar readers and stalkers tahu kerja aku memang ambil gambar aje.. Wekk ;p



Lepas pergi IT Fair, I bought some cute mp3 player. Auuwwwwsoocool... Its not to much but okayla kan dari tak beli apa apa. K nampak sangat borosnye tu. Haha no no no Tolongla cakap aku manusia beruntung..tolong..

Errm,Then we all gi serve Bowling. K fine aku tak pandai main bowling, but okaylah kan. Atleast aku tak kecundang di tempat terakhir kan Bella kan? Haha pity girlss.. After that time baru aku pergi melantak nasi ayam lunch set dekat food court dia yang besat dengan Smoothist Coffee yang aku beli dekat Chattime. Haha. Sedapp weyyh. Nak rasa? Alolololo.. Meh kat kakak meh.. Haha.

Lepas makan, kitorang pusing pusing kejap sampai tersesat dekat The Garden. Patotlah aku taknampak sesiapa dekat sana. Mean, kat situ semua orang dewasa je yang ada. K pelik. Nasiblah baik ada 2 orang abang kacak tunjuk kitorang jalan patah balik pergi Mid Valley. K thanks Broo. After That time, aku dengan Bella pergi solat dekat surau before kitorang balik. Masa tu dah nak dekat pukul 3 lebih jugak lah. Apa yang kitorang fikir Sebelum Koc Wanita dekat KTM tu penuh. Lebih baik kitorang keluar awal. But then, apa yang difikirkan tak menjadi. Tetap ramai jugak orangnya. Ternyata perempuan memang kuat jalan ahh!*Fakta

Ini bukan iklan gigi colgate ! Aku tegaskan lagi sekali ini bukan iklan gigi. Kitorang cuma promote stokin merah yang macam buah strawberry ni. *Bowling Time

*Flash! Okay muka dah penat. Bye kengkawan, saya balik dulu. Bila bila nanti kita jumpa lagi. Aku akan rindu Mid Valley sebab aku takkan datang sini lagi. Sumpah tak Best! Haha. I love TS, I love TS!

Oh itu sahaja. Cukup cukuplah tahan nak termuntah hijau korang tu bila tengok muka aku yang tak comel ni. Wuhhuhu. Lalala, Gambar dekat sidebar dah tukar, yeaayhh. Pastu ada pulak bebudak kata muka macam AnisSyafira. Kcukup. Tak sama langsung okay! Apapun aku sangat rindukan kawan kawan aku, aku takkan lupakan korang sebab tu aku abadikan gambar gambar kita dekat sini. Love you google! K babai. Maceehhh sebab sudi datang dan baca.. Dah habis baca boleh balik.

35 comments:

Nyamuk Terbang said...

amboi sakan nyer

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Nyamuk Terbang : Grrr bukan selalu :)

fatiniathirah said...

bestnye ! kak aimie cun sngad2.. buat la part time jadik modal.. hew2 :)

wanabee said...

comel...muka lu yg paling excited gila .... muka kawan2 lu semua sama je maintain...hahaha...

nice :D
ini baru part 1 engko....
ada lagi part2 tuu.....
hihihi >_<

emMJay said...

akk suka style tudung yg kamu pakai tuu..nicee!! ^^

nurul diana said...

kemainn , hahah untung la dpt brjlan . sobsob

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@FathiniAthirah: Walllaaaweeyy, model ehh? Allaa iteew malu la. :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Wannebee: Grrr, gua lu dengan gua ehh? K takoe2. haha, muka gua memang salu cemni. Ecited always, apa boleh buat.

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@emmJay: Adik suka bila akak suka. Muahaha

lisa said...

bestnya aimiee!! oh oh aimie cantik :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@nurul diana : alololo... jangan ler sesedih. ahakks

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@lisa: amboii dia, oh oh lisa camntik macam barbie <3

Cik Atien said...

part sesat dekat The Garden tu memang lawak. HIHI

Ariena Hisham said...

Aimie bertambah comellah sekarang! ^^

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Cik Atin : Haha memang cuak gila time tu. Well bila dah sibuk jalan2 sampai tak hingat dunia :p

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Arina Hisham: Amboiii.. haha mean dulu tak comel sangat ahh? haha k dulu mmg selekeh :p

Namee Roslan said...

amboi sakan nya dia !! :)

nadia arrumaisha said...

geram sis tengok kamu senyum........sangat chomel...chopppp nak request tutorial pakai pashmina camtu bleh

roziahojijie said...

awk kene tag oke :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Namee Roslan: Atototooo.. hehe :) manada

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@nadia arrumaisha: hehe auuwww geram ke.. hehe hehe. Request? aloooo malunye, malunye. Tgk kat youtube je la :p

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@roziahojijie : Tagged :)

Syahierah Ishak said...

bila tgk gmbr Aimie Diyana, teringat dkt kwn2 sek. rindu pulak.
singgah sini.
semoga hari ini hari yg Indah :)

hazanis said...

Mid Valley xbest..nak TS jugak..TS okeyh!!...hehehe


p/s::xsabor nk dating lagi dgn budak chomel nie....:P

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Syahierah Ishak : Ye iera, thanks :) Kenangan yang baik selalu akan dalam ingatan <3

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@hazanis : Akokkkk... haha nak dating gak. nak ts gak. nak ts. ts. ts...

ABU said...

untungla dpt hangout dan google..
korng nampk sgt manis.. semanis kurma :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Abu: Kurma sangat lah manisss <3

cimöt said...

mcm penah nampak laa budak teyha tu...budak uia ka??


btw, congrats menang my contest..

please pm ur details to my emel kalo nak hadiah!!

my email: cimotcute13@yahoo.com

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Cimot: Eh, bukan2. Dia kawan saya. Sebaya kot. Belum masuk U lagi :p

OhhTerima Kasih. Dah PM dah. Jyeaayhh!

Aizat Shafiq said...

Nak pinjam MP3?...
;)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Tak boleh :p hehe

Wawa Tasliman said...

best keluar with friend.. :)

Qila said...

blikan mp3 satu , nti adik byr balik . lol XD

sYiRa LoKMaN said...

cantik pkai shawl cm tuuu..
btw,nice blog..

visit me here!
syiralokman.blogspot.com