Yea saya memang teruk.. So?

Hi, Assalamualaikum.


Disebabkan blog ini diketegorikan sebagai Blog Peribadi, Ini ada entry speed laju laju untuk malam ini. Perasaan aku macam tak boleh nak tahan dengan sikap semua orang yang sangat hipokrit dengan aku. Dan aku pun tahu, dalam masa yang sama ada orang yang tak tahan jugak dengan sikap aku. So? Okay, okay. Tah kenapa aku rasa macamm arrgghhhhhhhhhhh, aku nak update gak. nak update gak. K gedik.



Sekarang aku rasa macam aku ni teruk sangat sangat. Semua ni juga kerana sifat aku yang macam annoying dan pemalas dan pelembap tu (bukan pelembab muka tu, tapi lembap yang tak cool tu). Ntah sejak bila aku sekarang macam budak malas kot. Dulu time sekolah sekolah dulu aku tak macamni, aku tersangatlah OHSEEMM orangnya, mean semua benda terurus dengan baik dan jayanya. But then, sejak akhir akhir ni, ntahla. Aku tak pasti mana silapnya aku atau mana hilangnya saraf rajin aku. *Ada ke?


Contohla, aku sekarang suka bangun lambat. Tidur lambat tu memanglah, tak boleh nak buang dah tebiat tu sampai aku dapat penyakit Insomnia (is trouble falling asleep or staying asleep through the night) Then bila mama mula membebel bila aku bangun lambat, lambat mandi, lambat makan and semuanya lambat lah. Aku mula tutup telinga sekalian lari dari bebelan tu. Memanh effect insomnia cemni ke doktor?


Then, tak cukup dengan tu. Aku punya nafsu makan yang luar biasa. Haha boleh bayangkan tak? Luar Biasa. Why? Hey, makan is one of my hobby okay. Kalau kat tempat keja aku tak dibenarkan makan, aku sampai menyorok dekat dapur nak melantak kejap bila takde customer tahu tak. haha Waste time again.


Pastu, aku ni juga mempunyai satu tahap kejahilan mengabaikan orang. Selalu kalau aku on FB, notification tu kalau sehari asyik nak lebih dari 100 je. Friend request tu jangan cakaplah melambak lambak. Budak yang aku tahun lepas pun masih aku tak approve kot. So then, memang aku ignore jelah benda dua tu.


Pastu yang paling the teruk, when hempon aku terima call and aku tak jawab memang aku takkan call balik. Patu bila dapat message, aku memang sangatlah lambat nak reply. Then lagi, when the other people tanya aku nape aku lambat reply semua, aku tetap dengan kelembapan aku, walaupun pada masa tu aku seharusnya menaip dengan laju 90km/1minit. Dan yang lebih teruk adalah kalau hempon aku takda battery pon aku malas nak charge. Semua aku buat tak endah. Memang aku sangat teruk...So? 

..Aku kena berubah? Ye. itu pasti. Kbai.

12 comments:

izni said...

lagi teruk saye ^^

nurmujahidah said...

aisshh,, dont worry dear,, bnda camni mmg biasa bile kite baru lepas exm,, hehe :D

hazanis said...

hye...lau akak msj jgn lak lmbt nk reply...hehe

rindu budak chomel...=)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Izni : Eleyh, yelah tu.. :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@nurmujahidah : Yeke, saya tak sangka pulak boleh dapat perubahan secara drastik cemni. hehe. gila plus++++

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Hazanis : Kak Nis, insyaallah tak. hehe tapi lambat sikit tu takpela kan, akak taip msg laju gila cam kilat ohh. Blaja mana? hee

Rindu gak, nextmonth te out lagi k.

Namee Roslan said...

semoga dapat berubah.tp makan itu nikmat. hehe

Fatin Shahira said...

ok dah tau knp tak REPLY mesg akk :'(

madihah :') said...

nasib akak rep text adk kalau tak kiss kang ! haha . tpi still lmbt gak , haha

Saranghae Kevin said...

sabar je la:)

Saranghae Kevin said...

sabar

Saranghae Kevin said...

sabar