Segala Asam Garam Kehidupan 2011 Berakhir

Assalamualaikum, Hi readers terhebat saya! Saya tidur lambat gara gara nak post entry ni. Pepagi buta dah kot. K Takpe2, daripada aku buang masa menonton televisyen baik aku update blog kan kan kan? Lagipun saya tahu readers saya rindu nak baca entry. Haha perasan.


Sedar atau tidak rasa macam semalam aku lahir ke dunia. Sedar tak sedar jugak tepat 15 january nanti bertambah lagi setahun umur aku… tapi tak bermakna semakin tua. Kdiam. Haha Kepada korang yang baru je sambut hari lahir atau yang dah lama sambut dalam masa tahun lepas, aku ucapkan selamat hari lahir… walaupun terlewat, biar aku ucap daripada tak ucap… betul tak? Ksorry guys. Nanti birthday aku jangan lupa wish pulak eh? Haha tetiba.
Sepanjang aku menyedut udara yang sentiasa aku kredit daripada yang maha pencipta, rasanya dah banyak perkara yang aku dah capai… dan masih lagi ada perkara yang kat dalamlist impian aku… harap-harap tercapai lah segalanya… Insya’Allah! Segala azam aku yang belum tercapai dalam 2011 akan dibawa ke 2012. Peace!


Ni apahal gambar gelap semacam ni? Tak puas hati betul ahh! *dah aku tak edit terima jelahkan.

Terima Kasih Tuhan, kerana telah pinjamkan aku rasa sayang, rindu, sedih, gembira dan semuanya. Fizikal yang baik, mental yang sihat. Alhamdulillah, aku terimanya dengan ikhlas dan terbuka. Terima Kasih kerana berikan aku keluarga, sahabat dan semuanya yang baik hasil ciptaan-Mu.


Okay wait to the point. Haha
Entri sebelum ni akau ada cerita pasal kasut en? K fine aku dah beli kasut baru haritu. Cantik kot, aku simpan duit sekolah hari hari still tak cukup nak beli kasut ni, mana taknya kalau belanja sehari dah lebih 3 hengget, pagi makan time rehat makan time balik sekolah pun makan. So duit belanja burn camtu je. Ahh tetiba rasa tak adil je dunia ni. Kcukup.


Haha so nak share sikit gambar disebalik tabir jap. konon dah lawa sangat ahh tu. K so what? I proud to be myself. Kbai. <--tetiba


1st aku gi outlet m.o.d kat Jusco Bukit Tinggi, sebab aku tahu outlet feberet aku ni akan menjamin kebahagiaan aku untuk kaki. Haha, tapi2 sebenarnya datang sini sebab ada cermin besar.. T.T

Yeayhh, kasut ini yang gua dok cari dowwhh, k fine dah usha lama dah, tapi tah kenapa bila gua terai terai kasut ni macam tak ngan dengan jiwa gua. Padahal gua dah biasa dengan m.o.d ni. Gua tak paham bhai.. Maybe sebab Brand VKI dah curi hati gua terlebih dahulu dan pilihan kat m.o.d hanya dua!..
I
I
V
Brand apa eh? Tak pernah dengar. So what? Harga sama je dengan brand m.o.d tapi lebih banyak choose. Ni pulak 4 pilihan dari 12 jenis design yang ada. Yang lain jenis macam heels, err tapi aku nak flat punya. Sampai ter rambang mata nak pilih. teehe. Gua apa ada hal. Barang bundle pun gua layan. Ktetiba.

So, mana satu agaknya pilihan aku? yang kiri, tengah, tengah tengah atau kanan? haha. Ce teke ce teke. Hehe kalau betul dapat doposen..

Before back to home. Haha aku sempat singgah Daiso. Alahh, kedai barang yang murah murah lagi murah tu. Kfine, gua beli conceler ni. Hehe seronok pakai benda ni sebab boleh lukis2 dekat muka.

K bai. gua balik dulu a.k.a gua tidur dulu. Dah pagi buta ni. Terlambat kang subuh nanti. Hehe. Jumpa di lain entry. Salam sayang ~

p/s: Ingin aku tegaskan disini, aku cuma ada Facebook, Blog, Fb FanPage je. Eh2, ada lagi, twitter, formspring, tagged and myspace tu pun tak active langsung. So tak payah nak menyemak ahh nak tanya aku ada tumblr ke friendster ke apa bagai.. Kbai.

26 comments:

hazanis said...

aimie....jom berdating esok.....lau sudi inbox dkt fb yer...:P

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Dating mana? wallaweyyhh, hehe. Jom jom :)

khalifah said...

cantik kasut tu..sy ada beli jenis mcm tu..tp xtau nak gayakan.now..tgk ur blog..i got an idea..ehe..

Ariena Hisham said...

Happy New Year Aimie :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Khalifah, emm nanti saya tolong awak dressing dengan kasut tu eh? hehe

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Ariena, haha dah lambat dah nak wish sebenarnya. Kita update blog pun lembap cam siput. hehe btw, thx kay :)

:: Ika :: said...

Done foLLowing yOur bLog dear..
cOmeL orgnye ^^ hOpe ade mse jnguk2 blog ika & follow jgk ea =)
chentahati19.blogspot.com

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Ika, thx ye. Saya terjah blog awak sekarang jugak.

❤ eyeme ❤ said...

menarik..mau cari vki jugak ah.. hehe.. awat nama kita sama..btw, aimie itu unik kan?hehehhehe~

eidham_eika said...

singgah sni..carl ade segment..

http://artikaeid.blogspot.com/2012/01/segmenceritera-cinta-pertama-saya.html

nabila azmi said...

nk shopping dgn awkla nanti ..boleh??hehe=)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

sis eyeme, teehehe. VKI tu jenama apa tah? 1st time kot saya dengar tapi jenis kasut2 dia semua stylo.. Giler cantik2 ahh. Rugi tak beli. Harga pun ok dalam 40-60 hengget :)

*yea, unik ahh nama Aimie cam kita lah

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

eidham_eika , apahal segmen awak tu best sangat ahh? k nanti saya join. hehe

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Nabila, awatnya tak bleh?? Jom jom, bila free kita date kay Bell :)

Miss Kagimoto said...

lawa kasot .. hehe ^0^

Namee Roslan said...

amboi amboi, comel nya cik aimi kita nih. happy becoming birthday honey :)

El-Janna said...

wah cantik...saya ader jgk kasut tu tp kaler hitam.

saya dewi said...

gambar semua cantik cantik. stylo! sukaaa. ^^ ta lama birthday ka? tanak wish laaa :P

aniswany said...

kasut comel.tuan comel.grr geram je tgk =D

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Miss Kagimoto, teehehe. nak saya display semua kasut yg saya ada tak? haha

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Sis Namee Roslan, hee biasa jela. thanks sis, happy becoming birthday to your blog :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Sis El-Janna, saya pun ada warna hitam punya :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Hey saya dewi, amboi... tanak wish kita ehh.. majuk ahh cemni :(

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

Sis El-Janna, saya pun ada warna hitam punya :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

aniswany, hehe ada eh geram2.. teehehe. tak de ahh comey mana pun sbnrnya :)

Ardiela Husna said...

you're too awesome :) i like your style, aimie :*