1st Dating dengan Si Dia

Assalamualaikum.


Hooraaayyyy3x! Jeritku Di dalam Hati. Selepas aku tamatkan sesi menulis entry yang pagi semalam, aku sengaja membiarkan diri aku bertahan dengan mata yang sudah lama minta dipejamkan. Kurang dari sepuluh minit kemudian, timbul satu komen pada entri. Aku terus mempercepatkan jariku menekan punat punat komputer untuk menjejaki siapakah the first one yang komen entri aku.


"aimie....jom berdating esok.....lau sudi inbox dkt fb yer...:P"


Aku hanya mapu tersenyum riang membaca komen itu.. Komen pertama itu telah membuatkan diriku menjadi terus duduk di hadapan skrin komputer. Tiada apa yang membahagiakan diri aku semalam selepas dapat satu tawaran untuk keluar bersama.


Masa terus berlalu pergi tanpa pernah menunggu aku yang masih terkapai kapai melayan mimpi sehingga...... Loceng berdering laju, dan inilah waktu yang aku tunggu tunggu. Awal aku bangun. Bersiap siap semua dan memulakan untuk menghantar SMS dan membuat 1 Panggilan.. K Blablablablaaaa....


****************************************************************************************************************


Okay nampak tak? Nampak tak? Saya maca exited nak karang novel. K tetiba. Sebenarnya nampak tak kalau saya macam terexited nak update blog harini? K Pasal dating.  Teehehe. K tak nampak lettew, K faaaaaiiiinnnnnn... *Tetiba


Kejap, kejap. Jangan nak ingatlah kita nak cerita pasal kita dating dengan BF/HUSBAND and watsoebar.. Kcukup. ^^, k peace !

Bersambung pada tahuk dan Entri harini, Semalam kan saya keluar dating tau. Heehe seronok. Ada sesapa nak jelous tak dengan saya sebab saya dating dengan THE BEAUTIFUL PRINCESS OF THE YEAR, HAZANIS *Nampak sangat bodeknye tu. K tak kisahlah kan.

K actually, dating saya dengan Kak Nis rushing sangat. Tak plan apa apa pun sebenarnya just  Kak Nis inbox saya tanya saya free atau tak esok. K kebetulan saya cuti semalam, so peluang keemasan ni saya tak tinggal lah walaupun saya tahu saya takde transport nak keluar semalam. Haha apa ada hal, saya ada BFF. BFF saya ada lesen P. Dia boleh bawa saya kemana pun. Eceehh. So, bila Calling calling dengan BFF saya, Inah. Dia kata kebetulan dia masuk kerja pukul 7pm. So, takde hal kalau nak dating/outing. Nampak tak kalau kami memang ditakdirkan berjumpa semala? Hee Terima Kasih Tuhan.

Masa hari saya keluar ni kan. Dari pagi saya belum makan. Perut memang dah berkeroncong bila sampai P.A.S, nak taknak Inah terpaksa teman saya pekena cheezy wedges dekat KFC. Teehehe, save bajet, makan C.W je sebab saya terbeli baju RM20 dekat The Store. :( Sedih.

BFF saya, Inah. Dia aweet kan? Saya? Heh saya memang suka buat memek muka. Peace!

K then, lepas makan dan kenyang sume. Kitorang gih Guardian jap. Cari Lips Scrub. Tapi takda ohh. Actually Inah yang nak beli, saya temankan aje. Then jejalan gih survay Blackberry and Xperia Sony Ericsson. Hehe dah jumpa. Tinggal nak beli je. K peace dekat saya jap! Haha. Ok then lagi, Kak Nis message, dia bagitahu dia dekat Vincci, SACC Mall. So kitorang pun gerak ahh gih sana. Pastu saya nampak Kak Nis jalan sesorang pegang phone. Mesej saya tanya kat mana lah tu. K saya tak reply *tetiba.

k, 1st kitorang jumpa kat Vincci. K, saya nampak gemuk sangat. Tapi tak gemuk, tak tak tak. haha

Tetiba aku mula rasa nak buang inner pink aku tu kat tong sampah!


Then kitorang bergambar lagi lagi dan lagi. K apa ada hal kalau ye pun orang sekeliling tengok tengok macam aku ni pontianak ke apa?? Haha so, korang pun diminta sediakan baldi supaya tak muntah hijau tengok gambar aku yang superb and gojes tak tentu hala ni. K tetiba.


Lepas bergambar, kitorang gih Guardian kejap. Kak Nis beli something. Hehe then goes to Body Shop and then, Kak Nis ajak kitorang gi Tasik. Cuci cuci mata jap, ambik gambar jap, hirup udara kota jap. And before that kitorang singgah dekat Toilet PKNS dan hasilnya..


Kak Nis, pandang mana tuhh? *Kami Omeyy



Kfine, ada paparazzi amek gambar iteww ahh, k iteww malu . teeett tetiba! Jangan layan ahh.

1

2

3

4.
 1,2,3,4 : Ni da apehal jari semua nak letak kat mulut ni. HAHAA konon comel letteww :p

Saya memang seorang yang manja. Saya sayang kawan saya, Inah.

I love Both Of you, seriously ! Thanks for cheering My day.

Keluar pergi dating dekat area shah alam, jumpa akak and Inah semalam punya semalam seronok sangat. Tiada apa yang membahagiakan selain dapat berkongsi pengalaman dan bertemu sahabat maya. Selesa berkawan, gelak sama sama, jejalan sesama. Haha lawak kot.

Heheh, k tahts all for today. Sorry lah kalau gambar tak lawa ke apa. Semua gambar ni kami gilir gilir ambil. Teehehe so semua di sini adalah photographer yang hebat. So please just terima and lihat. K saya blah dulu lah. Tolong jangan rindu saya k. Esok atau lusa saya update blog agi. k wasalam :)

Find The Beauty Kak Nis here : Hazanis
Find my BFF, Inah here : Inah Sabarudin

25 comments:

~bUih-bUih ciNta~ said...

sume cantik lam gmbr hey ladies ! :)

CekbOlat-bOlat said...

cantiknyee kak nisss =D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

comel!:)

hazanis said...

THE BEAUTIFUL PRINCESS OF THE YEAR, HAZANIS...ololo banyak sgt menipu ler tuwww..:P

suka kuar dgn korang semua...lain kali jom berdating lagi...^^

Fatin Shahira said...

hurmmm..
tak ajak..
*majuk ni cepat pjuk :D hahaha

nasha sanza said...

seronoknya..cantik gambar la dear..

Ariena Hisham said...

Wahh. Bestnya. Untunglah :D haha

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ ~bUih-bUih ciNta~: teehehe nak bodek ke apa ni :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ CekbOlat-bOlat: Kak Niss memey omeyy

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ FIFIEY LYCHEE MARATION : Terima Kasih banyak banyak mehh

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@hazanis : Aiipp nipu ann dosa an? an? an ? hehe so betullah.

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ nasha sanza: heehe terima kasih awak :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ Ariena Hisham: hee lain kali kita leh ar kuar sama lak tau :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Fatin Shahira: Alololo takmo majuk pelisshh, ti kita date bedua lagi nak? hehee takdok masalohh

seorang insan :: AMB said...

lalala~~~~jalan2...haha..panjangnya taip..:P

KAMI ;) said...

ni mesti kat tasik shah alam kan? ahaaa.. :D

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ seorang insan :: AMB : hehe talk baca ahh tu :(

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ KAMI ;) : mana lagi kan.. hehe peace

Fatin Shahira said...

ok lalink :D hehehe

izzatulazwa said...

AKAK JAHAT --' TAK AJAK AZWA

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ Fatin Shahira : hehe okay peace

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@izzatulazwa : Sampai hati demo kata kawe lagu tuhh.. Takpe ahh lain hari kito tubik ahh :) La tahzan.

Namee Roslan said...

comelnya semua :D lips scrub..selalu pakai jenama apa ?? :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Namee Roslan : Kak, saya tak pernah try pun. Tapi yang jual dekat Body Shop Elok tau. boleh try..

hamzah ian said...

alolololo.... semua tomey tomey