Siapa Nak Menang hadiah??? Cepat tengok sini!

Assalamualaikum. Hi kawan kawan, apa cerita ni? Saya rasa macam dah lama ketinggalan isu isu semasa korang. Tapi, saya belum ketinggalan isu Khairul Fahmi tu tau. hehe.


Hari ni hari Selasa. Semua dah tahu ke kalau saya dah habis SPM hari ini??? Tak tahu kan? Ni yang nak bagi tahu ni. Jadi takde hal lah kalau saya nak update blog kan? Takkanlah nak biar kawan kawan rindu saya lama lama kan? Alalalaaaaa tomey.. please janganlah rindu saya.. haha


Umm okay, pertama tamanya saya nak share dengan kawan kawan semua dengan apa yang saya peroleh sekitar bulan november ni. hehe. Im so happy okay, so no doubt when i want to share with you right? just share! Saya tak tipu tau, ini memang saya menang.


The Best Award For Me In November
saya tak uploud semua prize picture. Tak larat nak edit collage picture. lambat sangat nak load.

Cool Chloe Handbag

Louis Vuitton Handbag

Mysteri Gift. Hadiah belum sampai.

Purse Juicy Couture No.1 (ori)

Topup RM3

Topup RM3

ni contest lama, saja letak. Banner Blog

T-shirt Blog

ni contest bulan July, tapi hadiah dapat bulan november. Shawl Ribbon.


So ada siapa yang rasa nak rasa apa yang saya rasa? Or ada yang nak dapat apa yang saya dapat? Bolehh.... Semua tu hanya di hujung jari anda. Apa yang perlu korang buat, just create the coolest entry and the most creative entry yang original dari hasil tangan korang sendiri. Total up semua tu, korang akan dapatlah hasilnya. Insyaallah. Jika ikhlas kita buat dengan niat yang betul. Boleh menang. Cayaaalah!


KEBANYAKAN YANG SAYA MASUK ADALAH cONTEST SEBAB BAGI SAYA, NAK MENANG GIVEAWAY SUSAH LAH. SEBAB GIVEAWAY SELALU PAKAI random.org atau lucky draw atau cabutan bertuah. Ahh tak suka. SO, SAYA TAK JOIN LAH GIVEAWAY. IHHIK.


Siapa Nak Menang hadiah??? Cepat tengok sini!


So here, I just want to prmote the Coolest Contest for you guys. Nothing imposible kalau nak menang. Hahaha. Ingat pesan saya kat atas tu k. Make it Creative. And you can challange me. Hahaa its okaylah, takkanlah saya ni tamak sangat sampai semua hadiah saya nak grab kan. Ni nak bagi peluang ni, kalau tak guna peluang ni memang sayang lah...



So, rajin rajinlah joinkan diri korang okay. Kalu rajin lah. Kalau tak rajin pun takpe. :)
Ohyaa, mesti korang pelik betul macam mana saya boleh menang semua tu? Ye betul lah, buat apa nak tipu. Tapi bila saya join? Hahaha ni nak bagi tahu, saya ada 2 Blog.




p/s: saya rasa macam dah kenal/tahu guest or anon yang always macam tak puas hati dengan saya tu. Kfine. tysm bebeyh.

20 comments:

Nabila Medan said...

byk nye dpt hadiah.bile nak share ngan nabila nih? hehe

hazanis said...

ada jugak link contest dr blog akak..thnks aimiey...^^

Namee Roslan said...

banyaknya aimie menang !!! melampau banyaknya !!! :D

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Nabila , haha bila nak outing sesama nanti boleh saya share ngan awak. haha

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Hazanis, Hehehe mestilah. akak kan mybeloved sis. ahhak

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Namee Roslan, Hahaha akak ni...... bukan akak yang selalu support saya ke? sebab tu ah mng byk :) tq

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

kalau macam g lah masuk contest yang www.hafizuddinhamdan.com buat, hadiah dia meletop kot. photoshoot dgn dia sangat mahal...

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@chempaka sari: Akak azza... kalau boleh mmg nak masuk. and nak sangat sangat :) Tapi contest dia ni hebat. takut tak mng. hehe

SYZAROSLI said...

banyaknye mmg, sya masuk contest or GA tak pernah lucky lg kot.

nurmujahidah said...

jom join says.my.. mcam churp2 je,, best!! muja follow :D http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/ape-itu-saysmy.html

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ SYZAROSLI, alololo.. janganlah sedih. Kan saya dah kasi tip how to win right?? haha

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@nurmujahidah , its cool and i will visit it okay :)

Inah Sabarudin said...

Baguslah bagi tips, bolehlah aku menang lebih dari kau pulak lepasni :)

Anonymous said...

Pandai sangat ke nak bagi tips??

Izzat Simple said...

Goodtips!!

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Inah Sabarudin, Insyaallah.. pasti boleh. Yakin mesti ada :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Anonymous, mestilah saya pandai.. :) terima kasih.

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Izzat Simple, yeayhhhh, tq okay..

ekin alias said...

aimie,,, hadiah tu lepas saya test jumaat ni sy beli ye :D sowie lambat :)

btw tahniah...awk mmg creative ^^

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Ekin Alias, Its okay sis. anyway thx a lot :)