1Minggu 1Hari Sudah.............

Assalamualaikum, hi guys, hi peps, hi fellow, hi follower..
Alangkah indahnya dunia bila korang dapat rasa perasaan aku sekrang macammana. 


Sekarang aku dah mula cuba hidup tanpa telefon bimbit. Yang dulunya aku tak pernah langsung tinggalkan diri aku dengan benda lah tu.. Even UPSR, PMR, SPM around the corner, telefon bimbit tetap dalam genggaman. Entah kenapa aku dengan telefon bimbit tidak pernah terpisah.


Tapi sekarang janggal betul aku bila seharian tanpa telefon bimbit. K padan muka aku, sebab Manager tempat aku part time tak benarkan penggunaan telefon bimbit semasa kerja. Kfine aku sedih!


1 Minggu 1Hari dah berlalu.........

Maksudnya sekarang dah lebih 7hari aku tanpa dia? Maiigggoottt.. Lamanya. Even setiap malam belek2 Telefon bimbit walaupun beribu mesej yang dapat, still cant reply cause takde credit. K lagi sekali boo dekat aku. Emm... Maaf guys, aku tahu banyak orang tunggu aku mesej dari aku, tunggu call dari aku even aku tak pernah berusaha call orang. (Kay dengar! Aku seorang yang peyayang kredit k. Saving! Kcukup.) Tpi korang still tak putus msg aku kan kan kan? Kenapa?

Kalau mesej dekat telefon bimbit aku tak berbalas, apalagi msg dekat facebok tu. Lagi lagi laahhhh.. Hmm.. Please, jangan rindu aku. Sebab aku akan lebih merindui korang. Stop it!

Im so sorry.. I love you all but Im too busy and aku tak rasa perlukan penggunaan telefon bimbit sekarang.

*gambar yang takde kena mengena*


Sambung cerita balik, ermm kat tempat kerja sekarang actually okay je, takde ahh rushing sangat, even customer memang tak henti henti dari pagi sampai malam. K penat doo.. Walaupun dah lebih seminggu kerja, aku tetap belum cekap dalam kendalikan kerja kerja aku tu. Tak sah lah kalu tak kena tegur dengan manager. Sampai aku berdoa, harap2 manager tak datang esok... Aminn.. haha. Entahlah, aku rasa kerja aku lebih fun tanpa Cik Manager. Oupps Sorry Boss.

*aku yang tak berguna ni tadi terbagi garam dekat customer. Padahal dia mintak black paper. Hahaha nasib baik madam tu tak marah, but just asking me "are sure this is a black paper preety?" then she laugh. aku gila cuak ahh tadi, ingatkan dia nak marah. Nasib baik semua okay je* Kcukup.


Ohya, selama 8hari kerja ni, aku seronok dapat kenal dengan staff kat sini. And ada jugak kurang seronoknya bila ada di antara staff kat sini jenis emmmmmmmmmmm... Maybe aku akan cerita about pengalaman selama kerja kat Secret Recipe ni at the next post. So, please stay still and wait for the next entry k.


*membajet comel sebenarnya adalah kehebatan aku! Sila percaya. Haha*


Hey, omeyy tak itew? Itew tawu itew tak omeyy, tapi owang yang salu like and baca netry itew adalah orang yang paling omeeyyh dekat dunia ni. Siwiyuzzz.. Itew, nak ucap thx a lot kepada supporter of this blog. Love you much much more. K gedik.


Oh lupa pulak, aku just nak bagitahu kat sini, aku masih belum berkesempatan untuk buat tutorial shawl untuk request semua. I think, korang boleh terus ke you tube lah eh, tak payahla tunggu tuto dari aku yang ntah bila ni.. Tapi kalau korang nak, aku boleh buat video aku nyanyi lagu Yuna. Nak tak nak tak? Suara aku sedap tau.. K sila muntah hijau sekarang!


To all my Contestan Of "Contest Im Hust Beautiful Me" Teruskan promote and join okay, maaf sebab aku masih belum berkesempatan untuk terjah entry2 korang. Kepada yang dah join, terima kasih banyak banyak. K tuje lah. Bye.


Sekian, Wasalam. Salam rindu dari : Aimie Diyanna yang tak berapa nak comel. =)

12 comments:

CekbOlat-bOlat said...

comelnye ^^ cntik bju tu.. agk trttup aurat =D

Namee Roslan said...

ni dah habis spm. tiap2 hari update lah blog cik adik ku sayang. hehe

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ CekbOlat-bOlat : Hee saya suka baju ni. Suka suka. Terima Kasih

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ Namee Roslan: Kak Namee, mana boleh, haha saya tak de idea sangat nak berblog ni sebenarnya. Apa apa yang best baru saya share. hehe

faramuhdnizam said...

alah biase lah tu. adat bekerja kak Dee. ada yang okay, ada yang tak. normal lah tu. jangan dilayan lah. watlek and stay cute ! :D

fathiahRAIHANA said...

wah dah start keje eh :..
selamat bkerja ye, hihi.
nt lama2 cekap laa tu :>

c-tie-na said...

ime ni comellah

Siti Nuraqilah said...

baju 2 ok, warna nice :) i love it!

hazanis said...

lawa baju..tuannya lak cantik!!!

on the 7 said...

kunjungan permata kesni
hmmm ane langsung jatuh cinta ma yg ada di foto tuh :D

nurmujahidah said...

tak sabar tunggu resul contest tu,, haha,, awak comel :D

Azza Azman said...

semua girl comel je awak... jgn risau sangat lah... saya dan awak comel sangat sangat, huhuhhh