Aimie Diyanna akan Meninggalkan Dunia Blog

Assalamualaikum. Hello and peace to all my fellow and followers.
Happy Growing up guys. Semakin bertambah hari, semakin berdebar dada ku @ semakin bertambah hari, semakin bertambahlah umurmu (bukan umurku)  *ayat ni sangat di alukan kepada bebudak UPSR tahun depan guna untuk hypothesis paper sains korang nanti.

Lama gila tak online. Rasa macam dah ketinggalan updates terkini selama 7 abad. Zaman sekarang ni, kalau tak online sehari pon dah rasa macam resah. Rasa macam serius aku ketinggalan berita-berita penting  yang tidak boleh didapati dimana-mana. Eceh over nampak. Tapi betul la, internet ni macam viral tau. Dapat satu link, share dekat 1000 orang. Setiap seribu orang tu akan share lagi dengan 1000 orang. Sebab tu Rebecca Black dapat 38milion views. Jaringan terpantas lah katakan hoho.


Dah tinggal berapa hari lagi nak SPM dan aku masih di dalam belenggu kemalasan. Maksud aku, tahap kerajinan aku semakin merrrrrrrendah lepas kononya macam dah berjaya dalam TRIAL SPM bulan lepas! Fullstop. Sudah terang lagi bersuluh. Terang2  periksa SPM dah nak dekat tapi aku still tak boleh capai tahap kerajinan yang maximum =( Malah, aku tambah pulak buat benda yang tak sepatutnya aku buat dalam masa terdekat ni. Hm Insya-Allah hari hari terakhir ni, aku nak jadi lagi2 rajin lah. Maklumlah, aku bukannya orang yang boleh tahan depan buku berjam-jam tanpa buat benda lain. Hua2.


http://www.facebook.com/photo.php?fbid=181898878562769&set=a.173183286100995.46837.165734430179214&type=1&theater
I
V

Sepanjang bercuti dari berblogging ni. I nak mintak tolong kepada semua yang tengok entry ni, untuk tolong like link di atas. Kerjasama anda amat saya hargai. Tq

Ok dulu masa aku masih sekolah, aku tak tau dah besar nak jadi apa. Err, padahal dah masuk sekolah menengah, consider besar la kan. Aku keliru dengan cita cita. Sekarang aku dah ada matlamat, aku punya cita cita nak jadi ******** huhu.. Aku tahu aku boleh. Aku kena belajar sugguh2.

Dalam kesempatan ni, aku teramat sangat lah bersyukur kehadrat Illahi kerana dengan limpah kurniaNya, aku mendapati diri aku sendiri telah menunjukkan daya hubungan yang positif di antara orang dengan manusia. Alhamdulillah rezeki aku melimpah akhir akhir ni. Terima Kasih Ya Allah . Macam aku dapat. Tunngulah bila free Aku update.

Before that, feel free untuk layan video ni. Khas untuk semua penjenguk setia Blog Aimie Diyanna :


" Be grateful for who we have now, because there are thousands, thousands people are mourning against their lost.. "

Untuk semua, jaga diri baik baik. Mungkin aku tak boleh nak jaga korang macam mana parent korang jaga korang. Aku juga ada hal aku sendiri yang perlu aku tegaskan. Oleh itu, berusahalah yang terbaik supaya korang semua dapat mencapai kebahagiaan hidup korang untuk dunia dan khirat nanti. Aku sentiasa mendoakan orang yang sentiasa mendoakan aku.

Semoga kita akan berjumpa lagi. Aku merindui kalian. Sumpah ! aku mesti rindu nak share story dengan korang. So please tunngu aku. Memang banyak yang aku nak share. Kisah cinta, anugerah dan macam macam. :) Ye, memang aku akan meninggalkan dunia Blog... Tapi after SPM nanti aku mula update balik. Jangan lah nak rindu rindu pulak.
Kbai, wasalam..

20 comments:

Miss Xyz said...

menanti.. trus menanti..

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

hehhe nasib baik tinggalkan dunia blog sekejap je. Awak jgn layan blog ni, study dulu, pas spm nk tunggang terbalik pun xpelah. Jangan baca blog chempaka sari nanti terganggu keputusan nanti.. huhu

Fendy San Satay said...

gud luck for ur SPM dear...
study smart tau jgn stdy hard..parah t.. :)
nice to see ur blog...

Noorul Amera Adnan said...

gudluck spm dear bykkan zikir dan selawat. selamat hari raya aidiladha >.<

fyka shafie said...

Kita sama sama menghadapi SPM. GOOD LUCK Aimie:)

Aimie Diyanna Benignant said...

@Miss Xyz : Yeeehhhuuu ! tak sabar dah ni.

Aimie Diyanna Benignant said...

@Azzaazman: Alaa camne kalau tak baca Blog Chempaka Sari? Banyak info Berguna tu :)

Aimie Diyanna Benignant said...

@Fendy San Satay : Tq, i will do my best.

Aimie Diyanna Benignant said...

@Noorul Amera Adnan: Tq, Selamat Hari Raya Qurban juga :)

Aimie Diyanna Benignant said...

@Fyka Shafei: Yes, kita mesti sama sama do the best kay :) Goodluck too.

Namee Roslan said...

aimie, buat yang terbaik untuk SPM ok! :) blog ni tinggal jap je pastu boleh sambung balik okay ! :)

Aimie Diyanna Benignant said...

@Kak Namee: Terima Kasih... Mesti punya. Blogging akan menjadi hobby after Facebook. ehehe

Ezzattie said...

goodluck for your SPM! do the best!

Selamat hari raya Aidiladha ^.^

NadyaBubble said...

good luck utk SPM & utk contest tuh ;)

kak rose said...

gud luck tuk spm kamu ya dear.. (~__^) rembat A bebanyak!! yeeehaaa!!

cik RaRa said...

nah sayang

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000317162735&ref=tn_tinyman#!/MrsLadysStylo

good luck ^^

AdaNaz87 said...

good luck for spm! all the best dik. ((;

Zayani said...

good luck.~!
btw salam kenal :)

Anonymous said...

human resources for cvs pharmacy http://nextdayshippingpharmacy.com/products/starlix.htm electric boat pharmacy

Leeza said...

good luck spm ye dik =)