Pada suatu malam ini !

Hi Peeps. Assalamualaikum, today I want to sing a song mmm what song is it hah? Haha forget it.

Oh but before that, I would like to say sorry to all of you out there.. Yang menantikan kemunculan video video tutorial I pasal itu dan ini yang I tak pernah nak approve. Sama jugak dengan facebookers yang add dan I memang malas nak approve. Maaf. Actually im so busy with many homework as student. Revision test yang banyak dari negeri Perak, Terengganu and Johor and Kelantan and guest what??

So Im so so sorry to all of you. It didnt mean yang I sengaja taknak approve or whatever okay. Give me time. I work hard to get a cool  marks and gred in all my test. 4A dari 9A is not enough kan? Yes, tu result saya untuk Trial SPM. Uwarrggh mana nak cekup lagi 5? Tell me.



Lips gloss-stickgloss (LAURA MERCIER)
lens-hazel green and Saphire Blue (AQUVUE)
eyeshadow colour-Goldfinger (NARS)

Sepatutnya, lebih baik natural daripada tangkap gambar pakai flash lepas tu edit dekat photoscape sebab taknak kalah. Dalam facebook pulak bukan main lagi Hot Putih Gebu semua. Yang kurus nampak Gemuk. Yang cantik nampak Buruk. Depan depan, maaakkkk oiii.. Sory, saya pun manusia biasa. Maafkan saya jika tak suka.


Malam ni memang tak de apa nak buat. Walaupun sebenarnya aku tak bisa berkata sedemikian kerana tarikh yang begitu menggerunkan dah mula hampir sampai nak mencekik aku. Tapi perasaan itu datang dengan jayanya.


14 Oct 2011 memang membosankan dan menyabarkan aku. 14 Nov 2011 that will coming soon is the date for SPM Candidate like me. K takut tak?? haha


14 Oct 2011
- Okay, seharian aku try merajuk dengan anwar sayang tu. Perasaan rasa macam nak gigit je dia bila dia balas mesej aku sampai aku macam tersentap gila. Kfine, thank you sayang.
Di kesempatan ini, aku nak mengambil kesempatan untuk nyah aktifkankan tangan aku dari mesej dengan dia *ayat bangla berbelit* kononya merajuk lah tu. Ha ha.


- Guest what?? Aku ada hatters. KAU ada? Hatters aku banyak. Kalau bukan di alam maya. Di alam sekolah pun ada. Nama hatters aku Syarinah, Afifah, Izzatul, Faqila. (Bukan nama sebenar) dan aku malas nak sebut nama yang lain. Aku tahu banyak lagi. Ellehhh...... kalau tak suka kenapa selalu nak stalker Fb? Knp nak stalker Blog? Tolong jangan hipokrit okay. :)


Aku rasa macam annoying gila bila dengar haters ni duduk kutuk belakang cerita pasal aku. Eceh, tak perlu nak popularkan aku dengan canang cerita itu dan ini please. Kalau popular betul nanti makan hati korang :) hikhik.


Come On Lah! Kalau tak suka mari kehadapan. Tentang mata I yang seksi ni lekas. Wahuwahuwa. Tak takut lah.. wekk :p


- For Friends, thanks a lot to all of you yang always support me. Walupun nampak atau tak nampak. Sama ada dari segi fizikal atau mental. Korang memang cool. Aku memang takkan lupa semua tu. Terima Kasih kawan. Terima Kasih banyak banyak.


Sekian, Assalamualaikum.

16 comments:

Namee Roslan said...

aimi, good luck on ur spm ya. buat elok2. tu je penentu untuk pendidikan next level :D do ur best ! :)

Naurah Iman said...

chaiyok kak aimi .. orang kate, kalau ade someone yang nak jatuhkan kte tu, maknenye kte ade kat atas die .. means de jeles je tu dengan kakak .. ignore je la dengan orang macam tu .. =)

fatiniathirah said...

ouhuh,, msty kak aimie tgh mrah nie,, sbar2 ^^ ,,, lntak jerk dyorng uh,,,

Aimie Diyanna Benignant said...

Terima Kasih banyak banyak di atas dorongan dan sokongan :) love you much

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

belahar rerajin,,, adik kak azza pun ada amik spm baru ni. dia risau gak sebab nak amik architecture. Target 9 A SPM. Jangan pedulikan haters tu! hahaha

Izyan Yan Cinnamon said...

wah awesome gambar yg pertma tu mcm erap2 dgn scha al yahya iklas saya ckp..^^

Aziemah A's said...

chill lah aimie !

spm 9A aminnnnn :D

emy said...

comel la..:)

emy said...

comel la..:)

anamizu said...

buat leklok in ur SPM tau aimie..
cik ana doakan yg terbaek :)



luv,
cik ana

Anis Amanina Mohd Nazeri said...

hazel wuwuuwuwu..nice..=)

sue perbs.. said...

gud luck ye SPM.. ade haters? ok la tu ade yg amik berat.. hehe.. yg pnting adik happy dngn khidupan diri sndri

awinfaizny91 said...

amboi gambaq hang punyalah besaq n gempaq...hehhehe.tp hang comey.=)

Cik Dorayaki said...

ajaaja wighting !
sembilan A punya..
org dengki normellah sbb aimie hot.
besabar :)

liyana izzati said...

mangsa SPM jugak rupanya. 9A+ InsyaAllah. Kita sama-sama cemerlang. Sis, awak ke yang buat tutorial shawl lipan kat yt tu?? tanya jee.

LittleGurl said...

waaaaa exam dah habes, acane? what's plan next? heeee akak wish aimie gud luck ok!