Aisha Online Store Giveaway

Hi Peeps, Assalamualaikum.
And Hi Miss Aisha, the owner of this giveaway. Have a nice day.
This entry is special to you, please cool and reading this until the end. Hihihi :)


Please Click The Banner for joining. Be faster, its cool.
Disebabkan rasa macam nak lain dari orang lain, I create 1 Movie Comic dari Totally Spies. Kenapa Totally Spies? Semestinya sebab I memang minat gila dengan cerita ni. Yeayyhh Supergirl.

I
I
I
v










All The best untuk semua peserta yang join Giveaway by Aisha Online Store. Semoga Berjaya. Macam yang Clover katakan, jangan terlalu memikirkan sangat, Kerana Miss Aisha lebih bijak menilai. Kalau rezeki menang berpihak kepada kita, kita pasti menang. Oleh itu, tunggu sahajalah 4 November nanti ya? Bye.


5 comments:

N U R A L Y N said...

i love totally spies..!! suke la cara adeq buat n3 ni...

Namee Roslan said...

wah wah. syok ni. totaly spice !! saya suka!!

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

wah ni betul2 keatif ni.. harap anda menang. Aimi kalu masuk kontest memang betul2 bersunguh. Bukan ala kadar je. Admin kontest pasti suka!

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

wah ni betul2 keatif ni.. harap anda menang. Aimi kalu masuk kontest memang betul2 bersunguh. Bukan ala kadar je. Admin kontest pasti suka!

hamzah ian said...

lama tak tengok kartun ni.. huhu