#2 Carta 3+1 BLOGGER KEMBAR YANG FAMOUS

Assalamualaikum. Hello Peeps.
Mula mula I nak berterima Kasih sesangat kat korang yang selalu support my Blog and reading. Mueehehe I rasa macam nak nagis belakang pintu sambil tutup muka guna towel basah. Auuuww so sweett..
Tadi saya gi dating jap dengan cousin saya dekat belakang rumah. Best ahh..

Chhoopp!! Dia perempuan okay. Tu kat gambar tu. KFullstop. Saya kalau boleh nak dating dengan Mr. Fizi je. Ouups gurau! Saya sedih bila fikirkan tentang kawan kawan saya yang tak suka saya. Cousin saya lah tempat saya nak lepaskan tension tu. hihik.. Thanks sayang. Walaupun u hanya budak kecik yang tak tahu apa apa :)



Kalau sebelum ni I ada review #1 3+1 BLOGGER KEMBAR YANG FAMOUS nI. Tapi sekarang yang lain pulak. Kenapa tah I free sangat nak buat isu gempak kebaboomm ni. eceh.. Nape eh? Tak kisahlah. Cuma harini I nak review Blog Blogger Kembar ni yang ada iras iras dengan si jelita Lisa Surihani. I like.

Tengok. Ada Beza tak? Ada lah. Sebab mereka Kembar tak seiras + berlainan ibu bapa + tiada pertalian darah. Mungkin hanya pelanduk dua atau tiga rupa. Comel kan kan kan mereka? Hidung mereka ni tahu nak mancung je. Jelous I tau.. Rasanya rata rata mungkin ada yang dah kenal dengan mereka ni. Okay give me 5 lah. I pun kenal jugak. Eceh. Exited kemain.

Nameerah Roslan
Saya suka tengok Kak Namee pakai tudung. Its cool Sis !
Siapa kata, blogger yang asyik tempek gambar gambar cantik je ada ramai follower? Nah! Amekkaw ni bukti blogger yang tak berapa nak pandai bergambar. Eceh. Taklah, ekceli Kak Namee saya ni malu sesangat je nak bergambar. Kan kan kan? Tak kisahlah, yang penting her blog penuh dengan tips tips best and isu isu yang ohh tak terfikir pun :) . Yang paling best pasal Kakak Namee I ni. hehe I punya je tau. Ayat Blog mesti sempoi habis, ramah habis, tak pernah sombong tau. Nak jadi cam Kakak Namee boleh?

Maslinda Roslan
Ex student SMK JALAN KEBUN (sekolah saya ni)
Lynda Roslan dengan Namee Roslan. Hahaha bukan adik beradik , nama ayah yang sama kan kan kan? Tapi Kembar. Haisshh. Hi peeps. Kak Lynda adalh salah seorang bekas pelajar sekolah saya (perlukah mention berkali kali?) Hee. Dia cantik kan? Dengan pendidikannya di Uitm Shah Alam (Bachelor Hons ) In Landscape Architecture 2009 dan sekarang bekerja di bawah syarikat besar milik David Teo di MIG . its Great! #My Idol, I hope Kak Lynda always succsess okay. Hope terpilih sebagai pemenang dalam Pencarian Cover Girl Majalah Dara.Com. im support you..

Adiela Ridzuan 
Saya suka Sis Diela sebab sis humble sangat. I rasa nak merajuk bila Blog deactive.
Ini dia kakak saya yang sorang ni. Muka tau nak comel je. I rasa macam nak tarik je hidung mancung kakak tu sampai jadi macam pinocio. Hikhik. Gegurau je. Kak Diela, saya rindu kakak. Saya jarang dah nak text akak akak comel semua. Ntah kenapa rasa macam busy sangat je. Tapi buat entry ni tak busy pulak kan? Hehe. Btw, Kak Dila comel secomelnya.

+1 Nurul Ain
Pertama kali pandang memang ingat Lisa Surihani dah pakai tudung. Hik2
Nurul Ain  nama diberi,
Mukanya manis tidak terperi,
Hidungnya mmmm emmm CUT!
Apahal lah semua nak di kaitkan dengan hidung ni? Aisehhhmann. hihi. I macam tak boleh terima hakikat je yang mereka berhidung mancung.. wuuhhhuu gegurau. Btw, akak cantik sangat. Dah kawin pun awet muda je.

p/s: Nak kan link Blog mereka bagi siapa yang belum kenal? Leave a comment, saya kan reply balik kat blog awak nanti siap dengan link mereka dekat shoutbox/Newest entry post awak.. wuhhuhu tunggu saya reply kat blog awak okeh?

Sekian, Assalamualaikum.

43 comments:

Ku Azhar said...

maaf..xtau..name roslan tu sape ek?

lynda said...

sume hot kedebaaboom kan :)

Aimie Diyanna Benignant said...

@ Ku Azhar : U macam tipu je tak kenal Nameee... Iee menci tau.

Aimie Diyanna Benignant said...

@ Lynda : Hot Hot Hot :)

AiSyAh NuRuDdIn said...

comel kan? saya pown jeles gak tengok diaorang. sy pown nak link blog diaorang.

tasya linda said...

naknak link blog diorang boleh ?

FatihaMedan said...

Semua cantik.nak link blog mereka ,hihi ^^

LYNNgrapher said...

cantex:)

Nyna said...

cantex:))

EDlinaaJohari said...

untunglah kamu dpt kenal2 dgn dorg sume :)
nak kenal dgn aimie lah boleh? hahakk
err hi!

farahanizainal said...

aimie, sy nk link blog sis2 nie.. please.. they look gorgeous!!

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

semua saya dah kenal, cuma adiela tu je... lynda roslan tu memang cantik.

fae jamal said...

nurul ain tuh bukan mcm lisa surihani la..;)
cuba awak tgk pic kat blog dia..muka dia lebih kepada rozita che wan..;D

ieda kalida said...

uiitt.....santek nyer blogger2 tuu..

IEQAH said...

yeahhhh ieqah sukaa adielaa n sis ain..cantik kn..namee pn da terjah..yg sorang tu je tak pnah singgah blog lg..hehe

Nurul Mazni said...

semua cantik2 :)

yang last tu.. yup. ade iras LISA SURIHANI :)

xanders.co said...

haha. namee pegang pada janji dia kot. respect dia. serius. hehe. sbb tu blog dia ramai follower and viewers. tak sombong.

Hunnym Syot 美智子 said...

sume nye fames-2 belaka!!

http://irsyanim.blogspot.com/2011/10/hangout-with-mr-right.html

ir yien 9897 said...

seriesly kenal namee sorang jerk..nk link blogger yg lain tu :)

Aimie Diyanna Benignant said...

@Tasya : Boleh :) nanti saya post kat awak

Aimie Diyanna Benignant said...

@FatihaMedan : Awak pun Cantik jugak

Aimie Diyanna Benignant said...

@Lynn : Yaeyhh!

Aimie Diyanna Benignant said...

@Nyna : Yeayhh :)

Aimie Diyanna Benignant said...

@EDlinaajohari : Awak pun cantik. Eh Boleh.. saya pun nak kenal dengan awakk.. huuggss!

Aimie Diyanna Benignant said...

@Farahanizainal : Boleh je awakk.. :)

Aimie Diyanna Benignant said...

@Chempakasari : its nice n cute..

Aimie Diyanna Benignant said...

@Faejamal : Alaaaaa yeke.. saya tengok macam Lisa je <3

Aimie Diyanna Benignant said...

@Iedakalida : Kan kan kan... Cantik sangat2

Aimie Diyanna Benignant said...

@Ieqah : Saya suka semua tahu.. hehe

Aimie Diyanna Benignant said...

@Nurul Mazni : Saya setuju :)

Aimie Diyanna Benignant said...

@xanders.co : Yeayyhh.. hehe saya pun tak sombong. hehe

Aimie Diyanna Benignant said...

@Hunnym Shot : Hikhik awak pun femes gak kan :)

Namee Roslan said...

semua saya kenal except namee roslan tu. hehehehe. saya kenal aimie tu. :P :)

EDlinaaJohari said...

huggggg dy balik! hehe bru tau kmu ni form5 hehe adik la nie :D
xpe2 kite kawan okay :D
hi aime :D

Perfumes Farm said...

hi..lets join Perfumes Farm Contest and grab a chance to win fragrance mist from Victoria's Secret..

view the link for more details:
http://perfumefarm.blogspot.com/2011/09/perfumes-farm-contest.html

Ezzattie said...

awak pun cantik jugak lah aimie.. tiptop gituh! diorang ni memang cantik dan baik :) sy ni jd silent reader diorang je. haha

Nafisah Ruslan said...

adiela mmg sgt cun :)

Ain ' Athira said...

kak aimie, nak link diorang :)

naf. said...

nak link! hehe

nabila azmi said...

nak link mereka boleh??=)=)..pandai erk awk cri yg muke same2 nih.hehe

_ch0cogurlzz_ said...

salam,first time visit,huhu skew tgok blog awk,tlg bg link yg ats tu

A-li-a said...

nak link blog kak namee tuuu! :3 cute gilaaaa

nabila azmi said...

nk link=)=)