Raya ?? Its Cool !

Assalamualaikum. Hi Kawan2, Kakak kakak, Abang Abang semua !

Terima Kasih sebab masih sudi singgah Blog saya dan sentiasa menyokong saya. Saya harap masih belum terlambat untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya. Maafkan saya sekiranya sepanjang saya berblogging saya ada terguriskan hati mana mana pihak yang membaca blog ni atau apa apa pun kesalahan yang ada. Harap di maafkan kerana saya manusia biasa dan sentiasa akan cuba memperbaiki diri saya sendiri. Sedih pulak saya sambil layan lagu Air Mata Syawal ni. Hihi..


Raya tahun ni sangat membosankan sebab tak dapat nak beraya dengan buah hati :( . Ok Choop! Kidding. "Hmm bosan kot, mana syiook kalau pergi beraya makcik2 tak hulur duit. Tak cukuplah duit raya yang bawah RM200 tu untuk tampung diri sendiri. Gila kau, nak beli itu ini semua. Heh!" (Perlukah kita cakap macamni? Tak patutnya, kerana jelas kita bukan seorang manusia yang bersyukur! Subhanallah ! :) ) Saya bosan sebab... trial SPM dah dekat. Cuak ni! Tolong saya...


okay, ini bukan baju raya saya. Tapi my beloved friend saya yang hadiahkan baju ni. Khas untuk saya. Sweet kan dia? Warna pink lagi. Muat pulak tu untuk saya. Terima Kasih awak..
"Raya tahun ni, saya pakai theme untuk deepavali. Aduh, aku udah salah raya ni, gimana dong?"

saya edit gambar, buruk letteww?! Ape ade hal?? Eceehh! *itu kakak honey saya*
yeeyyhh saya lagi tinggi kan kan?

Ini keluarga saya. Saya yang paling comel kan kan kan?? Sila setuju! hehe

Ini baru namanya happy family. Okay, cuma ada 3 keluarga yang balik raya masa tu. Memang tak best. Saya geram dengan batch saya semua semua taknak balik. (sibuk prepare SPM la sgt kan?)

Okey, sekian dari saya. Gambar Raya tak boleh tayang banyak2 nanti ada yang jelous tengok saya pakai punjabi tu :) . Apapun saya nak ucap SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN. Jemputlah ke rumah, saya ada untuk layan awak semua tahu? Okaylah, tinggal lagi berapa puluh jam je saya nak hadapi Trial SPM. Doakan saya yea. Assalamualaikum.


p/s : nak saya follow awak ke? Okay, leave your comment with your link okeng :)

30 comments:

Syaforce said...

Wahhh, bukan main happy lagi dia :D

Btw, selamat hari raya yer Cik Aimi :)

mocha pearl said...

good luck aimie.. :)
1 malaysia tak per baju raya tuk raya lain pun kan?

Aimie Diyanna Benignant said...

Syarfoce : Selamat Hari Raya jugak :)

Aimie Diyanna Benignant said...

Sis Mocha : Ha'a.. hehe, 1malaysia. tq :)

Ezzattie said...

meriahnyeee hari raya dia :)

Miela Tahril said...

eh matured nye adik nih...baru f5 ye? pape p0n g0od luck k untuk spm nanti.. blaja rajin2...:) follow u here.. this is my link http://miela-tahril.blogspot.com/

ıuɐz uʎןǝ said...

selamat la hari la raye la...

It's Fauzan said...

Gambar cantik gila ! Rindu dslr yg tgh rosak T.T

Btw.selamat hari raya :)

Aimie Diyanna Benignant said...

ezzatie : alaa.. awak ni.. :)

Aimie Diyanna Benignant said...

Sis Miela : hehe matured ke? alaaaa tak mahu.. hehe terima kasih

fRiday Blog said...

ececeh.... seronok leteww dapat raya sakan :)

fRiday Blog said...

selamat hari raya kawan, thanks sebab mention kita dekat entry ni. Love you dear.

Izzat Simple said...

raya tak cool je

Aimie Diyanna Benignant said...

sis elyn : selamat hari raya jugak

Aimie Diyanna Benignant said...

Fauzan : Insyaallah nanti baiklah dslr awak tu, jgn lupa bagi makan ubat :)

Aimie Diyanna Benignant said...

friday : mestilah, awak kan kawan kesayangan saya

Aimie Diyanna Benignant said...

izzat : sebok ah kau :P

Miss Rainbow said...

selamat hari raya !! and good luck for your trial (^___^)/

shyne_onme said...

n again msk baca blog adek ni lg...hehe adek comel prepare for ur xm la, smpt update blog lg, bt nway keep up the gud work (^^)v

Aimie Diyanna Benignant said...

Miss rainbow : Thanks sis :)

Aimie Diyanna Benignant said...

sis shyne : haha tulah pasal.. ape tah saya ni.. buku tak hadap pun :p

Namee Roslan said...

aimi cantik! :) adik saya ni boleh buat trial tak?? :D

Aimie Diyanna Benignant said...

kak namee mmg suka puji orang :)

insyaallah, dah lepas 3 paper. semua oke je :)

Syazwan Che Deraman said...

tak cukup lagi ke duit raya?
dah banyak tu.
hehehe.

wan dapat seket je.

selamat hari raya
goodluck!

hamzah ian said...

wah.. besarnya family..

teh O beng said...

ahaaa...gudluck dear!

http://tehfatihah.blogspot.com/

#miss ultrapink (: said...

YUNA ! ouh no . hehe . cik aimie diyana . nice pic XD . :)

http://missultrapinkinthesky.blogspot.com/

hana sudradjat said...

i really like your second picture!

Aimie Diyanna Benignant said...

Miss : hehehe awak............ cepuk kang.

Aimie Diyanna Benignant said...

Hana: I realy appriciate your comment :)