Tutorial by Aimie Diyanna

Berlalu lah sudah ramadhan, sebulan berpuasa....tiba syawal kita rayakan blablabla 
Aipp! lek lu wak, belum raya lagi lah! haha

Baiklah, Assalamualaikum semua to all my visitor and readers. Happy Fasting.


Sebelum tu ramai ramai terjah SINI !! Terima Kasih Banyak banyak. :)

Haa macam mana puasa semua ok? Harapnya semua baik baik aje ye di samping keluarga tercinta. Hikhik kenapa dah macam nak tulis karangan surat kiriman tak rasmi ni? Watlek je. Okay, tak lama lagi dah nak raya kan gegurl? Eh untuk boboboy pun jugak.. Nanti ada juga yang terasa saya yang berdosa. Tak pasal2 je.

Semua orang nak nampak cantik dan handsome di hari raya betul tak? Eceh tanak ngaku.. Ngaku je ler.. kalau tanak canti awat sibuk pi cari baju raya , kasut raya, seluar raya semua nak had yang cantik dan baru je? Haaaaaaa....... hihii.. Tapi kali ni punya entry saya khaskan hanya untuk gegurl saya. Ceh! Suke letteww kan? hehe ok saya tak nak gegurl saya nampak tak cantik raya ni. So saya saje nak share dengan gegurl how to wear the shawl like me raya ni. Ceh padahal tanpa video ni pun gegurl saya mmg dah cantik sangat! :) tahu?


Ikuti terus step saya untuk dapat efect yang cantik untuk penggayaan shawl korang ye cik puan gegurl raya nanti.. hihiiii (:

Kfine, saya memang suka megedit gambar saya.. Nampak tu mata tu, besar tak? Macam Heliza tak? Eceh, perasaanye saya. Kfine saya tak cantik pun :)

Okay, Selamat menonton dan mencuba tutorial ni okeh. Hehe.


Kalau ada salah silap tu mintak maaf lah ye, saya bukan perfect sangat. #video ni gelap pulak! haissh! Okaylah, nanti bila dah jadi pakai shawl macamni jangan lupa credit dekat saya dengan Si Syeera saya tu ye. K Assalamualaikum. Salam Ramadhan.

29 comments:

FyzaLovato said...

nice ;)

fatini athirah said...

nice,,, mau try la,,, =)

Aimie Diyanna Benignant said...

:) jom torai

Aimie Diyanna Benignant said...

:) jom torai

El-Janna said...

wa bagusnye buat tuto~~~^^

El-Janna said...

wa bagusnye buat tuto~~~^^

cik kartun said...

salam aidilfitri..
sebelum balik kamp0ng tu meyh singgah cini dulu..
http://nurais-luahanhati.blogspot.com/2011/08/ingat-orang-tersayang.html

farah hanim said...

cantek2
hehe
nnt klo der mse fara try ^^

Nur Hanis said...

nice la.. :)
Selamat hari Raya :)

haikalblank said...

hai heliza. hakhak. :D

Namee Roslan said...

suka tengok aimie beraksi depan camera. sungguh yakin dan gembira ceria. kalau saya, haha hancur vlog. :)

Aimie Diyanna Benignant said...

Kak Namee mmg selalu macam tu :) hehe. Tak habis2 suruh saya buat VLOG . Insyaallah after spm nt lah. hehe

miZz_nizZ said...

utk gurl2 je ni..hehe.

IEQAH said...

ohhh cantik jugak..
Nanti ieqah try ye dear :)
Thankss for sharing ^_^

Nafisah Ruslan said...

comel seh.. boleh try neh.. hehe

amirul anwar. said...

boboboi takde?

fRiday Blog said...

nak taknak, eden kene torai ni. haha

fRiday Blog said...

thanks mie, nanti buat lagi video lain. aku suka video ko semua kat fb <3

fRiday Blog said...

thanks mie, nanti buat lagi video lain. aku suka video ko semua kat fb <3

Izzat Simple said...

aku nak tutorial pki songkok!! haha

Urzain Hussain said...

heliza ke..
keh keh keh..:)

sekamar rindu said...

salam..

selamat hari raya aidilfitri,

maaf zahir dan batin..

* folo ur blog

Aimie Diyanna Benignant said...

haha :) ok thanks. Selamat Hari Raya jugak. Im not Heliza.

Artie said...

wah ^-^ bloeh pakai untuk raya ^-^

Farida Amira said...

nice tutorial. nanti boleh cuba. :)

emy said...

nice..emg kmas..i'll try..
thanx..

emy said...

nice..emang kmas..emy akan cubee..thanx aimie..

Adylia Qarissa said...

selamat hari raya :)

Leeza said...

creative nya..and so nice =)