jangan marah kalau saya POPULAR sebab HATERS :)

Hi Assalamualaikum !
Helo Peace! Saya dah lama update Belog kan kan kan? Sibok dengan Blogger saya tu je kan? Haha popular kejap mereka tu.. Untungnya cantik. Orang semua nak kenal, Orang semua nak sayang, Orang semua suka. Nasiblah tak cantik, Orang semua tak nak tahu siapa kau, Orang semua tak nak sayang kau, Orang semua benci kau walaupun kau seorang je yang paling baik di dunia. Kejam nya dunia? Memang!!!


Tapi,
Tak untunglah kalau cantik ke tak cantik ke Orang semua nak benci! Kenapa mesti macam tu? Bolehke kita membenci each other? Cuba bagitahu saya?? :(
Boleh jugakkah kita cakap belakang belakang time bulan mulia ni? Dosa tak ek?
Dah  ah. Saya dah malas nak melayan awak jugak. sampai sini jela warkah terakhir saya. Semoga Allah ampunkan dosa awak semua :) pada bulan baik ni. Buatlah amal baik ye :)

Saya saje taknak cover nama awak dengan apa2 yang boleh menutupnya. Saya malas nak edit lagi :) Maafkan saya. Saya tak perfect. Saya pun manusia biasa. Ada malasnya juge :)
So lepasni kalau ramai orang add awak dekat facebook, kembang kempis lah hidung awak tu ek? Jangan lupa berterima kasih kat saya sebab dah popularkan awak. Hi hi.. Kbai!

Terima Kasih kepada awak yang support saya. Saya tak tahu nak balas budi baik awak tu.
Assalamualaikum.

p/s: tiba tiba saya pasang lagu kat blog? Maaf! Mood saya untuk entry ni je sebenarnya.

28 comments:

ekin ekin said...

hehe..popular lah die pasni..be strong dear..:)

kak rose said...

kikiki!! amekkaw! ha..bile adik aimie kuh mule berang...xdan dah nak senset2x name.. hehe!! stendet lar syg.. akk pun pena rase..depan2x lagi... smpai skunk akk x add die even yg lain akk add kat fb..
S.E.Y.U.M.S.E.L.A.L.U <3

isma said...

pedulikkan apa orang cakap... orang yg macam tu kurang kasih syg n perhatian...

Fazira Ashikin said...

sabar aimie.. semua orang tak sempurna. dia ckp awk gedik. tapi dia xsedar dia buat orang rmai annoying dengan sikap dia yang tak matang tu. jgn layan org camtu. muhasabah diri sendiri dengan kritikan dia ok dear? :)

Aziemah A's said...

haha .
mereka mereka tu tak puas hati aimie hot .
bhaha .
mereka jeles dik :)
pedulik kan aje semua tuu okay !

Puteri Maisarah Sofea said...

Sabar ye kak aimie.. org mcm tu tak payah di layan .. wat tambah dosa je bulan-bulan puase ni.. moga diberi kekuatan.. i'm always in your side.. :)

Umie Artoqiemie said...

kslm

Aimie Diyanna Benignant said...

Kak IEKIN : :) Haha taklah sepopular Fatin Liyana. Isk

Aimie Diyanna Benignant said...

Kak ROSE: hihii.. ntahla.. aimie ingat still boleh cool. Tapi takpe kot. Boleh buat kenangan bendde ni kan. Sebab saya tahu dia akan delete selepas baca :)

Aimie Diyanna Benignant said...

Sis ISMA: Setuju dengan awak. Terima Kasih Banyak2 :)

Aimie Diyanna Benignant said...

Sis FAZIRA ASYIKIN: Insyaallah, kritikan dia tu memang best gila. Maybe dia teringin nak jadikan aimie bakal isteri dan minta aime ubah diri ? yeke? haha tetiba pulak.

Aimie Diyanna Benignant said...

Kak Aziemah: Okay thanks a lot :) Pedulikan itu semua adalah dusta.

Aimie Diyanna Benignant said...

Adik Puteri Maisarah Sofea: Awak buat akak terharu. Boleh kita hug kejap?? mmmmmmmmmm <3

Atiah Zainal said...

aimieeee ! buat donno je. Biarkan dorang dgn dunia dorang. Tia pulak yg panas tibe2. hikhik.

Kritikan itu tanda aimie diberi perhatian oleh mereka. See, dorang sangat memberi perhatian dekat aimie. Kat situ, tia nak cakap
Oh, beruntungnye jadi aimie. Ramai org yg beri perhatian. Cuma dorng tu kurang kasih sayang, itu yg jadi nak kritik org taktentu pasal tu.

Watlek je lahh keyh. *hugs*

Puteri Maisarah Sofea said...

haha .. jom peluk jap .. kakak jgn sedih2 dah tau .. senyum sokmo ! :D

Ariena Hisham said...

Sabar je aimie. Dorang jeles tu. Be strong okay~ Just ignore with what they said. Don't worry, be happy :D

Aimie Diyanna Benignant said...

Ariena Hisyam: Thanks erin syg :) hik2 Alhamdulillah saya masih ada kawan2 yang still support saya. Syukur sangat

P.M Sofea: Mmmmmuuaaaah!

Akito Boron said...

popular sbb hater? no comment

farah hanim said...

pape pon sabar ye
bia lah orng tu
bia die jd popular plak ^^

Syara Mohammad said...

hai...

thanx drop by dkt page I.
anyway, which one is your primary blog?

this one is it?

happy blogging! nice knowing u.

Aimie Diyanna Benignant said...

Thank s for all the support <3

azlina_muhammad said...

sabar k dik..yang penting kita tahu kita benar kan....sabar ye...

amirah anis said...

biasanya, org dengki sebab dorg xde ape yg org lain ade...alah...biasalah...ragam manusia kat dunia ni melambak...wat dek je dik...(eh..adik kan?? hehehe)

sabar adalah sebahagian dpd keimanan...semoag terus kuat!!

*senyum tak perlu kata apa-apa*

Princess Feyqa said...

budak belum matang, perangai mmg suka nyakitkan hati! relax k dear? tak idup di puji, x mati dek keji :D

ila said...

ala ciannyer dye.
tape la ade blasan utk diorg t

Aimie Diyanna Benignant said...

Terima kasih kakak2 saya sebab selalu ada untuk support saya :)

Namee Roslan said...

aimie..jangan sedih. yang tulis terang2 tu semua tak matang. so aimie sabar je tau. org nk cakap n kutuk apa pun kita buat dek je lah. plus aimie comel..mereka jealous kot. hehe :)

Leeza said...

itulah risiko yg kena tanggung bila kita mula dikenali ramai. Bila org tau pasal adik..maksudnya adik ni popular lah kan...hehe

chill2..biarkan je diorang2 ni