Seekor Anak Seorang Binatang

OkFine tajuk yang agak emosional weyh!
Aku kompius gak nak pilih title mana between 1)Seekor Anak Seorang Binatang and 2)Manusia yang Tidak Cukup Kasih Sayang.. Haha tapi aku pilih no 1. untuk Title dan no. 2 untuk quote Macam, gempak kod :) cool

Okay this is real me. Dah mule nak kutuk, kutuk je aa. Aku tak susahkan ko pun. #jangan nak tanye pulak knp aku pakai shawl cenggitu

Ok. Harini hari khamis. Esok jumaat. Maknanya tinggal lagi 4 hari untuk aku get ready exam nextweek kan? Waaaaaaa.. Sukalah korang tengok aku diseksa dengan exam yang berganda kan? Gembira korang kan? Pasni aku merajuk tak update blog dah tau la. haha tetiba.Entah apa aku mengarut ni? Ni semua engkau punya pasal lah. Ktetiba nak salahkan orang macam macam. Apa salah aku kat kau hah? OKmaafkan saya. Jangan marah nanti awak cepat tua. Alahaii comel je muka awak bile comment entry saya kan wak?? Awak baik sangat sampai saya terdetik nak buat entry pasal awak tahu?

ini Cerita manusia yang tidak cukup kasih sayang. Ohemjaaayyysss. .awwwsosweeeeettt ~So kepada readers kesayangan, tolong berikan dia Kasih yang cukup. Kbai


KOMEN 1:
apa sangat la hadiah yang ko akan dapat dengan menang contest2 buduh cmni.
-saya tak rasa contest2 yang saya masuk ni buduh2. Saya usaha keras nak menang. Ke awak je selalu masuk GA/Contest then tak pernah menang? Sian kan kat awak kan?


agak-agak komen camni kira membantu ko tak untuk menang contest buduh ni?
-membantu sangat wak.. Saya tahu ayat awak nak menjatuhkan saya tapi awak silap sebab awak dah menyumbangkan tenaga buruh untuk menaip. Sayang kat awak!


agak-agak ko akan approve tak komen "buduh" dari anon camni? (kalau comment ni jenis yg kena approve dulu la, bukan yg auto publish) ok. serius komen. 
-mestilah app. kalau tak nanti tak tercicir saya. Dah kalah pulak kan? (comment ni kene app dulu tahu? nanti saya lapang saya publish :) )


make-up lebihkan sikit, mata besarkan lagi, bibir itik juihkan lagi. extra point kalau ambik shot dari atas sambil buat muka perasan comel. ok? :P yep. 
-wahh awak bagi komen kat saya kan? untungnya saya


aku tau nanti mesti korang cakap cmni, "kalau tak suka, tak payah tengok, tak payah komen." tapi aku saja je nak komen untuk kasi tau korang2 ni apa aku rasa kat blogger2 macam korang ni. 
-kau rasa apa weyh?? rasa sayang hei rasa sayang sayang hei :*


dari anon yg ikhlas menyampah dengan blogger jenis macam ni. 
-saya hargai keikhlasan awak.. i love you sayang(maksud I pakwe I ok! jangan nak perasan)


p/s- dengan komen2 kontroversi macam ni la makin ramai yang akan komen untuk fire aku. see? aku tolong ko kot. kan? silalah fire.
-p/s:
i prove to u that WORDS CANt BRING ME DOWN dan aku berani dengan apa yang aku lakukan!hope u satisfied! aku takde kuasa api nak fire la.. camne wey?


KOMEN 2:
dah agak dah. mesti tak auto publish punya lah. takde ko nak approve komen-komen mengutuk 
nye kan? mesti nk tayang komen-komen puji je kan? haha. approve la. penat aku taip tu.
-nanti 25/07/2011 aku approve :).


CONTEST YANG DIMAKSUDKAN IALAH :  KLIK SINI
OKfullstop.


Awak semua.. Saya harap awak semua dapat terima saya dengan baik ok? Saya tak paksa awak semua suka saya. Tapi saya nak awak semua tahu.. Setiap perkataan yang awak semua dah sumbangkan dalam blog saya ni dengan comment atau msg dekat shoutbox tu.. Saya sangat menghargai. Apatah lagi membaca entri. Saya sayang awak semua <3

13 comments:

Nyamuk Terbang said...

dh la anonymous
suka2 hti ja nk kutuk kn

fRiday Blog said...

sabo jela mie :)

Izzat Simple said...

orang cantik..........orang mula jeles

Honey DotDot said...

sabo jela ye?? takpe2... ramai yang sentiasa menyokong anda k? saya sayang awak miemie :)

amirul anwar. said...

bukan semua orang sayangkan kita :) takpe... i sentiasa ada :)

~bUih-bUih ciNta~ said...

chill ok..:) dekat my comment pun ade jgk anon yg xde kad pngenalan..hee~

Lee-Yan-Naa said...

alahai..apela yang anon tu tak puas hati sangatnye..kompius sbenarnye dengan anon yang suka ngutuk2 ni..tak suke tutup je la blog tu..takyahla tengok..napela nak sakitkan hati sendiri kalo da tak sukab baca kan..kompius kompius..takpe Aimie, let them be apa yang diorang suka..we know ourself better kan :D

Cik Dya said...

dear, i just read this thing..Masya Allah ... OMG ... Seriously i never thought this would happen.Gua dah panas ni plak rasanya...

sabor sabor...tu sebab u tak publish komen lagi ya...?hurmmm... macam mana ek..?tak leh pk ni...!

izinkan saya share this thing in my blog..becoz it seems like sum ppl tak puas hati je dengan contest suka2 yang saya buat ni...rasa bengang plak..

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

Cik Dya, from that thing that was happen kan? Actually aime taklah amik point sangat.. Tapi cara dia memandang rendah terhadap some contest and said that "contest buduh" melampau la kan? Sape tak Berang? betul tak?

masalah dia mungkin dengan saya je kot :) ta mengapalah. Saya akan publish jugak when 25hb nanti. Ok kan?

Cik Dya nak share this thing kah? Oke takde masalah.. Jangan makan hati kata Cik anon tu.. Tak cukup kasih sayang je tu.. Biarkan je, saya saje nak popularkan die kat entri ni. Nak tgk respon die :)


:::::Thank's a lot to other guys yang selalu support Saya. Yes! We know our self better :)::::

Fatin Shahira said...

uit dik..huhuhu awat ni....
bnatang mne yg hinggap kat awk smpai dye kutuk cmtu?? huhuhu..
sian btol bntg tu an? :D
pape pun relex je k??

h A n Y S said...

biasa lah dik non..kalau dah ada org jeles..haha

urzain hussain said...

sabo jewpla..
kite bako jewp..'lalala~

fathiahRAIHANA said...

da tgok entry tuuu . comel la pic tuu . hihi . my sbb tu kot anon tu jelezz gitu . sabar je la ye :)