review blog Chempaka Sari

Haha nak tahu, Cempaka Sari tanya nak banner free tak? Mestilah saya rerajin jawab nak nak nak nak nak nak. 100 kali pun boleh kalau itu syaratnye untuk dapatkan banner free awk tu cik Cempaka :) haha tapi bukan syaratnye tu. Syaratnye kene buat entry 1 perengggan then letak 1 mana mana gambar yang ada pada bolg itu. Haha memang unik sangat syarat awak :) suke sangat sebab saya memang tengah rajin nak tunjuk kehebatan dalam penulisan karangan saya ni.. Mehh sume tengok saya.. Ehh bukan saya lah, tapi karangan saya ni.
Ini karangan 1 perenggan dan satu gambar yang saya petik dari page header. Header tu pun gambar jugak kan? :) Selamat Membaca pembebelan saya.


Cempaka Sari nama di beri
Sangatlah comel dan juga merendah diri
ini bukan membodek punye entri
tapi itu lah yang ikhlas dari aimi


Sape tak kenal Cempaka Sari? Blogger yang semakin pemes di abad ini.
Yelah, mana taknya kakak cun buat review then nak kasi banner free lagi.. Sape tak mahu?? Bagus bagus, korang nak jugak? Boleh sangat. Tapi kenela laju laju usha entry ni sebelum 31 July. Ha lusa je la :)Amboi, tengok tajuk entri terus speed nak tengok apa yang ada. Come on bebeyh, just speed yowww. Lalala.. Baiklah, bagi sayalah kan, saya suka sangat banner yang di design oleh Cempaka Sari. Comel sangat kot. Saya dah tengok kesemua header dan banner yang di design khas tu.. Memang sangat wonderful colour. Saya pun minat ungu jugak sis, saya rasa warna ungu memberikan ketenteraman yang lebih kepada life saya. Haha ayat nak menggedik terlebih je. Ok, sebab apa? Blog noob saya ni dahla perasan putih, suci dan bersih. Haha tu sebab saya selitkan pink+purple supaya dapat menghidupkan sikit suasana. Apa saya merepek ni? Kfine saya da mula mengarut. Kcukup, ni lah namanya bila dah perasan hebad dalam karangan. hihihi. Nak cerita lagi ni, Cempaka Sari baik sangat bila dia tak sombong pun dalam berblogging. Dan tak pernah menjadi silent readers. Haritu dia bantu saya komen entry ni. Saya harap dengan bantuan yang penuh dan ikhlas beliau, saya menang la untuk entri contest tu. Terima Kasih.Saya dah janji nak belanja aiskrim malaysia yang doposen tu kalau menang. Tapi Sis kena jumpa saya dulu.. hehe boleh tak? Boleh tak? Teringin je saya nak jumpa Blogger ni :) Lagi, Cempaka Sari sangat peramah dan baik hati. Mekasih sekali lagi sebab tolong bantu saya. Harap saya dapat banner tu.
Sekian, wasalam.


Nak tengok antara banner dari Cempaka Sari tak?
 

Hoi jangan nganga mulut besar besar, nanti satu ape pun tak dapat. Tahula cantik banner beliau buat tu. Lebih baik rajinkan jari jemari anda tu untuk join segmen ni dan buat 1 perenggan kalau nak banner dari beliau. Haha tips nye senang je.. kembangkan jari jemari anda semasa menaip.. haha kalau boleh tu sah awak hebadd.
Lawat Blog Cempaka Sari DI SINI :) Happy Blogging guys

okayh, abaikan eyebag n the pimple saya tu (OMG).. ngeehehe . malunyaa.. k k cover2. haha

p/s: Clourful betul blog saya bila ade entry ni kat atas sekali.. Comelnye ade warna warni.
Oh-sem. saya terharu sangat. Kalu dapat banner tu la kan, memang tak sepi blog gua :)

12 comments:

Chempaka Sari said...

huhu menarik...gud luck dear....

yayath said...

hai:)singgah sini dari blog cempaka sari^^gud luck;)

IEQAH said...

yeaaa..menarik menarik..
good luck

nashina rika said...

done follow you :)
http://hellonashina.blogspot.com/

Pharmalif said...

melambung2 pujinya dik oii..hehe

cheqwa said...

perrrgh,siap ada video lagiiikk..hihi.semuga menang ^_^

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

takdok maknonyo la memuji. saya taip berdasarkan apa yang sepatutnya.. tapi sedikit pujian adalah tak salah kan? :)

video tu ngengade je. haha

Chempaka Sari said...

Wah ada video lagi..sgt sgt kreatif!!

Umedia Network said...

Sudah follow sini. Jumpa blog ni dari cik Chempaka Sari. Video Aimie sangat best. Jealous saya tau. huhuh. GURAU>

teha said...

rajinnye bwt vdeo..hehe gud luck!

Aimie Diyanna Benignant said...

thx :)

Anonymous said...

Великолепно это класный сайт
:smile:
[url=http://www.vskritieremont.ru]вскрытие замков в Соколиная Гора[/url]