I Love You So Much Guys~


Sebelum saya mula jadi malas untuk berblogging.. Sebelum saya kena sound dengan mama dan tak dapat on9 lagi sampai lah tamat SPM.. Baik saya update 1 entry khas untuk readers + followers + facebookers saya..

SPM bila di hitung pakai jari, memang boleh di kire berapa minggu je tinggal.. Saya mula rasa SPM ni macam datang berlari lari dekat saya.. Kadang cuak gila bila tengok tanggal hari yang Cikgu Ipin tulis dekat Greenboard.. (ok, hanya kelas saya je yang masih kuno dengan Greenboard tuh!)

Kadang2 saya rasa macam nak bunuh je encik SPM ni.. Hohohoooo sukahati! Tak adil buat SPM untuk anak remaja macam saya.. Fine! saya tak sedia.. =.=!

Ni saya nak bagi nasihat sikit kat kawan kawan blogger.. Cehh ade hati ek saya nak bagi nasihat kat korang? diri sendiri pun tak betul.. Tapi sabarlah, dengar dulu.. Nasihat saya ni, untuk awak2 yang memang suke gila berblogging, teruskan usaha anda untuk memantapkan blog anda supaye di cintai ramai k.. :)

Saya pun suka berblogging! tapi "masa" tu je yang kadang2 menghantui saya :) Saya tak tahu lah sejak bila blog saya ni bertambah followers.. Semakin hari semakin tambah.. Walaupun cuma sorang..sorang..
Awak2 semua baik sangat sebab sudi follow blog noob saya nih.. Terima kasih banyak2.. Saya memang takkan lupekan korang..


444 Followers tuh adalah Jumlah Besar dah bagi saya sebenarnya
(444, Sir Ir yien) :)

Saya tak pernah mengimpikan followers seramai ni time mule2 berblogging dulu.. TYSM
Then pada jari2 yang memang rajin comment2 tu..  op coz la I lagi terharu.. Nak komen kat blog bukan macam main2 komen kat FB.. Payah sikit.. Tapi sangat bernilai.. hik2.. Syukran Jazilan~

facebook!!!! Bende ni lagilah aku sayang :) hik2.. Buat masa ni, aku sangat perlukan kau.. Kau memang hebadd sangat.. Sebab kau, aku jumpa kawan2 lama aku. Sebab kau aku jumpe kawan2 yang sangat best.. Diorang semua sayang aku dan selalu rindu aku.. hehe dan Sebab kau, aku ade fans #oktipuje :)

Friend Fb:(Aimie Diyanna) saya memang yang terrrbbaaaaiiikkk :)

Haa, Saya still boleh add dan app korang.. So duntwory la  kalau nak add saya tu eh.. Saya baik, tak sombong serta menghormati orang tuwe.. hik2! Saya bersyukur sangat2 sebab kawan2 di fb saya selalu ingat kat saya.. Jari yang rerajin like and comment.. Korang memang gempak gila.. Memang I sayang lebih lah.. :)

Sekian, Assalamualaikum <3

20 comments:

Atiah Zainal said...

i love you much moreeeeee syss :)

Izzat Simple said...

untunglah ramai frend! haha

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

love you too syg <3

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

hahaha jeles ah tuh.. kuang3

schaze zainn said...

thanks visit my blog :)

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

ohh its cool <3 no prob

Anonymous said...

the fashion solo impala http://clothingtrends.eu/men-page110.html the fashion show july 16 blog 2714863

ekin ekin said...

wah, struggle for your spm ye adik maniss.. all the best dear. :)

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

thx a lot sis ekin #muaahaha

fairuz said...

hik3. namee roslan tu sape? takkan lah kakak. sebab name bapak lain? ohohhoo

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

hahaha nama bapak saya ape?? ce gtw sikit :)

Namee Roslan said...

aimii..buat SPM betul2! :D

ir yien 9897 said...

wah sy di situ..thankz :)

happpy blogging..huhhu

h A n Y S said...

wah! bilangan comments tu mcm best je! akak x pnah smpai mcm tu..hehe

deqlis said...

wah dah ramai kawan...
tahniah..
Jom join GA Deqlis.. Timaceh

shida'R said...

i love you too ^_^

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

hik2 thx for the comment semua..

Sis namee: insyaallah

kak hanys: akak pon boleh dpt mcmtu jgk nt.

deqlis: terima kasih kpd yg support saya

cik shida: saya sayang cik shida <3

amranaiman said...

gud luck for your SPM...

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

ok thx a lot bro :)

da'da'da'shida said...

bgusnyee...