Kalau Bukan Awak semua Siapalah Saya... Kan?

Hoyyoohh Hoyyoohh...
Apo habaq hangpa semua? Sihat dok? Aku haghap hangpo sehat la noohh..
Sebelum tu, jom tengok gambar2 nak? :)


Kawan kalau boleh sampai bila bila
Mulut yang mengancam... Saje nak biar Si Encik sayang tergode... Teehehe pssssttt saya yang di belakang tu :)




Ini baru kawan........ Susah senang same2 :) kalau boleh biar di bawak ke mati. Tadi kita pergi Haji, kite tawaf, kite ber sa'ie, kite melontar batu.. Semua same2.. Walaupun kite tak same class dan ramai betul orang. Lepas rehat kite pergi surau dengar ceramah, kite duduk dekat2, penat kan duduk sampai bontot lebam? Tapi kau tak mengadu ape2, aku je banyak mengomel..  kau cume tahu baring kat bahu aku, aku tahu kau penat.. aku tak kisah.. aku sayang kau kawan.. :)

Hooyyeeaahhh Sekolah dah bermula.. 1 Minggu dah, Pengajian di Matrikulasi jugak dah mule kan?? kan?
Aku tahulah, Sebab Si Encik di KMM sekarang :) aku rindu.. ~.~"  malu2..


Comel plak rasenye bile kate aku rindu.. wex :p
Sebenarnya harini aku nak ucap terima kasih banyak banyak kepada followers aku yang kian hari kian bertambah. Terima kasih atas support you alls.. Yeaahh, aku pun bukan bagus sangat sampai tak tahu nak berterima kasih kan? Aku pun terharu jugak walaupun followers bukan lah 1000 ++ tuh.. But, aku tetap hargai korang :)




"Aku nak bagitahu jugak ni, Abg Ijam dah tunaikan ape yang aku nak.. Sekarang, Blog aku dah di SLIDESHOW kat sini, kat 1tube pun ade.. So that mean aku menang segmen tuh.. Alhamdulillah.. Terma Kasih. :)"


To All my followers, Jaga diri baik2 ok? Jaga Bf/Gf korang baik2 jangan sampai di kebas binatang.. Oupps! Then, Jangan lupe study, jangan asyik berblogging je.. Ingat pesan mak ayah. Ok?
Salam sayang... Muuuaacchh!


P/s: Assalamualaikum.... Aku sakit kepala lah.. Kenapa ramai tak suka aku?

10 comments:

zarulfarhana said...

tahniah.

al_hakim said...

semoga ke syurga same2 ye...=)

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

zarulfarhana

tahniah? heheh terima kasih yea :)

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

Abg Al hakim, teehehe... Insyaallah.. anda juga

nurul_atiqah :) said...

hehe. orang tak suka tu sebab cemburu. jgn risau. ramai lagi yang syg & menyokong aimie. :)

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

Alhamdulillah, harap2 macamtulah.. awak ni baiklah.. thx a lot

Pendamba Mawar said...

lawa pic no 1...hehe zulkarnaim faiz..admin pendambamawar.blogspot

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

cehhh, ni yang kembang hidung ni.. haha :)

ekin ekin said...

wah, tahniah..!
awk baut sy rindu kt best freind sy la...huhu

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

hahaa, gi haji di sekolah je sebenarnya :) siap ade kaabah..

:)