Fatin Liyana Tidak Sombong !

Kenal tak siapa dalam gambar?


honeykoyuki.blogspot.com


Macam biasa, kite kalau dah terlalu excited memang tak dapat dibendung lagi. Ni perkara paling excited kot selama 8 bulan kite berblogging. Blogger popular dengan comel+cutenya reply comment saya. Walupun hanya comment. itu pasti.  Wow!!! Diorang ni susah kot nak main  comment2 orang melainkan yang dorang kenal je. Betul tak?
Wahh.. Memang sangat gembira..


Bukak je Fb pagi td.. Fine! terkejut  kot.. Sebab dekat notification kite keluar bende ni?
Kite taklah exited actually mase mula mula tu.. Sebab ntah2 Sis FL reply commented tu dekat orang lain.. or itu  FL palsu!


 Sis Fatin Liyana reply my 1st coment dekat wall die.. Wahh... 
\



blabla bla...


Then bila bukak je.. siyes coment tu untuk kite.. Okay lah ade feedback walaupun 1st time kite pernah coment kan wall die.. Memang 1st time seumur hidup kenal siapa itu Fatin Liyana. 1st time comment da dapat feedback.  Tengok bawah..


  • Aimie Diyanna wahhhh memang ok la.. saya 42..lg ringan. hehe tinggi sis?
    14 hours ago ·  ·  1 person

Nampak tak? nama siapa yang di sebut? haha
Sorry, cause dekat sini kite cume copy coment kite dengan Sis FL sahaja.. :) teehehe yang lain jangan marah..
Yeala.. I know ramai gila kot yang memang adore dengan Sis FL.. Dan ye kite salah seorang darinye.. Dan Ok la.. Sis tidak sombong sama sekali. tidak! Siapa yang kate die gedik semua tu? suka hati korang je!


Saya ingat saya cuma mimpi je bangun pagi tadi.. rupanya.. ia memang betul2 :)
Terima Kasih FL, lepas ni boleh follow blog pulak.. teehehe. (gelak bajet FL)


P/S: mama kite terkejut dengar kite jerit "yeeaayhhh Fatin Liyana reply!!!" haha


same tak same tak? hik2


PERHATIAN IBUK2 N BAPAK2 SEKALIAN:
"owhya, kite nak bukak lagi bloglist, bloglist yang bernama "rakan blogger benignant" untuk 1bulan. for those yang nak join sila 1. tinggalkan link blog anda pada entri  2. komen entri ni dan 3. follow. Mudah bukan? terima kasih daun keladi :) hehe hanya untuk 10 orang sahaja ok :), 1st commment 1st serve.."

23 comments:

no copy paste/wni wanina said...

alahhhaii==='' suke nya kan ? hooho :)

AZTIQAH said...

so dont judge the book by its cover

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

wanina, teehehe :) suke2 terima kasih di atas komen anda :)

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

aztiqah, :) yeahh, betul tu :)

miss nuratikah eika said...

alolo..untungnyer dyer (:

btw,eika join bloglist tuh yerk ^^
ini link blog eika
: http://missnuratikahpunyacerita.blogspot.com

Syan_Neesa said...

beruntung nya dia..^^ syan nak join jgak link blog tu.. ^^
http://syanpunyabelog.blogspot.com/

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

teehehe.. boleh tahan la.. :) saya adore die kot.. btw, thx join.. ajak la kwn2 lain teehehe

''sharing is caring" said...

bangganya sigadis jelita ini ...

http://zahirega.blogspot.com/ .. join kalau tak salah . haha

alis :) said...

alis nak join bloglist boleh ?:)

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

alis. boleh dear.. :) ikut je syarat2 kat ats yg di highlight tu :) senang je.. tak pyh nak wat entry2 sume.. hehe
ajak kwn2 lain

Pendamba Mawar said...

http://pendambamawar.blogspot.com/

best la FL komen..hehe.. FL pernah komen etri pendamba

http://pendambamawar.blogspot.com/2011/05/faiz-fatin-hanis-yuyu-pendamba-mawar.html hehehe
nk join bloglist la

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

untungnye pendamba! :)

Along Usop said...

nakk!!!

nah link along.. :)

http://alongusop.blogspot.com

Nizam Ijam said...

nak masuk bloglist...hehehe :)

nizam ijam lagi x sombong kan :)

tapi abg da friend kat FB dengan FL sejak abg belum wat blog ag :)

ekin ekin said...

http://ekinsapphire.blogspot.com

seronok nye FL reply coment lah.. :)

Wanie Asri said...

congratez yer dpt pmbalasan komen dr fatin liyana... hoho,, thanx singgah ma blog yaeh sweety...

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

boleh je bro... tapi bro kenelah ikut syarat 1. 2. 3. di atas.. :) ti gerenti tersenarai..

anyhow, u mmg tak sombg lah :)

untungnye dpt friend dgn FL, aime tak dapat.. rase rugi je sbb tak add mse knl FL dulu.. sob3

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

kak ekin :) and sis wanie.. :) hehe biase je dah skrg.. rase malu plak sebab exited time FL komen :) huhuuu..

KPD yng JOIN BLOGLIST BENIGNANT tu, thanks yaa.. cukup 10 org t aime akan list :) thx a lot

Anonymous said...

молодежное секс видео смотреть
[url=http://xxx-porn.ru/]онлайн порномультфильм симпсоны
[/url]

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

untung lah awak ;)

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

hehehee... alhamdulillah :)

Azi said...

wah bestnya FL reply komen dia...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.