Aimie Diyanna vs Mereka



Yeayhh you all....
Assalamualaikum w.b.t dan salam sayang muah muah muah ku ukirkan padamu.. Cewahh! ayat cam mau bodek je.. lantak aks.. ada ku kesah~ Oppsss.. Maaf!

Okay guys,
Actually nothing to kret ehh, create la...
saje je ni pon.. yoala.. entry post kt bwh tu pon ta langsaikan ag.. about that BEST PLACES la dude..
Camne eh? Hahaha.. takpela kan.. nnt besok I continue ler.. kan nga holiday ni.. dont worry,
Tak Janji Tapi Pasti (ini pesanan uncle David Teo pd I)
Then I, nak buat pesanan tu kat u alls la pulak la.. :)
Nantikan.......
.
.
.
.
.
Eh!
Dah dapat Idea!
Nak write entry about The Gorgeous Girls la...
Hehehe, Nape eh? Mestilah Bersebab, act. ni lah inspirasi I ow..

Nak habaq mai jaa...
saja nak hangpa tau jugak! mwsti tau! tak kire.............!!! hehe
K k k, mai Usha meh~

Who is she?
Sis Fatin Liyana




she and her friends

Now,
Who is this? Hahaha.. wat2 tanye lak!
tapi tak pe nak bgtaw jugak.. tak kire! hahaha, ni
Aimie Diyanna




Aimie and Community

Gambar yang dipertayangkan seolah2 meniru sis fatin.. Oupps!! Nononono....
jangan berfikiran sebegitu okay..
tak baik, tak baik...
yang pasti ia hanya kebetulan.. Maa seyhhh~

Kini,
Dah kenal kan siapa Fatin Liyana and Aimie Diyanna.
So, when I uploud our pic, jangan tersalah pula ya.. Sebab t korang ingat yang I tu Fatin then Fatin tu adalah I.. Hahahaa... Berangan! Tp ade gak la sikit2 kan? kan? Baek ngaku!!

.
.
Kasut da macam nak same youw.. jeles2!
.
.

Ada lagi youw

.
.
3 sekawan
.
.

lagi..... hehe

.
.
panas nak mampos lah! tapi cover yo..
.
.

Kan da habaq, gambar2 seakan sama... haha.. kebetulan...
Silalah jeles...

Aiseyh,
Hahaha... kenapa aku cukup teruja? ntalah... Yang pasti aku berharap dpt la jmpe Sis Fatin yang mmg the best lah.. Nak nak nak sangat.. (ayat aku da macam fanatik gila je kan?) Lantak la, ada aku kesah..
Act Sis Fatin Just my Idola For the newest Trend la syg.. So then, lau dpt jmpe n borak2 nan die dptla sdkit sbyk tips.. Cewwah...

Ok, ha! adela yang tanye, I..
"u peminat tegar Fatin Liyana ke?" wahh!
meh sini nak jawab soalan tu! "yes dear! exactly" haha but then, bukan just F.L, I.N pun I suke jugak..

Siapa I.N?
hadoi... IRINE NADIA MARCELLO.. kenal? kan... Bagoshhh!
sini2 nak tunjuk.. I peminat tegar diorang-diorang ni.. hehe!
Jangan Marah haaa....



&



Jap2 nak selit sikit ni...
YUNALIS ZARAI


PUN i SUKE..
Ohhh, Tunaikan lah salah 1 harapan yang aku nak sangat ni... CehhHehe..
Okeylah.. Macam Over sangat je.. hehe. Anyway, Thank jengok sekali read eh!
Luv ya!

2 comments:

asyihaasdi said...

eyh. .sma la kta. . i pown mnat gller ngan IN n FL. .cute seyyh depa tuh. . haha. . sesi perojakan bahasa sda berlaku. . (n_n)v

AIMIE DIYANNA said...

yeke? wahh.. best2... so, same2 lah kite menyokong mereka dlm dunia berblogging nih :)tq comen. luvya