Tempat Tempat Best!



Okay relaks... :)
For those yang rase macam over je kan minah ni. lantakkan je perasaan itu, kerana sebenarnya ia adalah sangat tidak baik ye.. Jangan tau, nanti Allah marah.. ^.^ tak tau..
suke je sape sape yang walaupun u tak suke pon kat die.. ngeh ngeh~

Orait..
so, nak bgtau lah sikit sebab adelah sikit kesalahan abnd pembetolan!
yea!
bahawasanya, Aimie Diyanna sudah pun berkata tidak benar...
pasal ape?
pasal shawl yang dia war war kan tu...
act. Mama yang belikan. OUpps! sorry.. ( mama, thanks a lot. me suke giler lah... :) ) 
Maybe kan, kekalutan berlaku di situ kerana terlalu gelabah bak ayam.so, nak bagitau tu lah.. Then, si Aimie tu kate dia akan upload gambar pakai shawl tu kan?
Ahh! tipu.. die cuma upload video.. hehehe...
Okaylah readers. Sorry tau.
K NENGOK NIH!
.
.
.
.
.
but wait, dont know la kan kenapa, all video updates gelap.
lau tengok yang original kan, mmg lighting diye okay tau.. tapi tahla.. layan a..
and sorry kalau telinga korang susah nak detect dengan bait2 kate yang keluar dari mulut I..
yeala, tempat bising sangat a... nak cakap pon macam nak kne jerit je.. ^.^,
.
.
.
.
.




Hahaha meybe lawak giler kot time ni.. hahahahahahahahahahaha
hahahahahahaha
hahaha
Okay2 relaks lah kan :)
biasa lah tu..
adat sezaman..ohohoo, mandai saje~
actually time nih terperasan member sekolah,
laaa rupenye depan meja makan kitorg jerr
dengan sebok bervideo terperasan lah alamak ai...
Itu yang ternampak seperti berok mak yew mane tah kan..
hahaha tak kesahla kan.
.
.
.
.
.
rasa nya I macam ade janji je nak upload tempat best kan?
TEMPAT MAKAN,
TEMPAT YANG BOLEH RELAKS,
TEMPAT YANG PATOT LAH KORANG GI..
just try it guys!


 .
.
.
Wahh! cantik menarik the bomb!
Ngeehehe, lau tengok pon dah terliur kot.. relaks...
okay, cerite mengenai Donuts di atas dan di bawah ini kan..
kalau tak bgtahu di mana pon memang dah familiar sangat, korang nak cari?
alahai, g je kat BIG APPLE kat DUNKINS DONUT pun boleh.
Pasar malam pon ade.. Kat koop smkjk pon ade..
that easy. memanglah.. topiknye pon bukan
about this, intro je ni..
.
.
.

Betol2 lah kan,
okay.. tempat best ek?
kat mana lagi kalau tak bukan,


TAMAN TASIK KOTA KEMUNING, SELANGOR



Tak salah lagi, Kampung I nih!
PARIT BUNTAR, PERAK

Taman Kanak-kanak, Pusat Bandar, Parit Buntar



MASTAN GHANI, TELUK INTAN, PERAK
ape nih? ni mi rebus tau.. mmg famous lah kat sini!


NI JE? GAMBAR LAIN??
ADA!!! SABAR YEA.. WAIT FOR THE NEXT UPDATE.
THANKS YAUW! hihihiii

2 comments:

amirul anwar. said...

nape bnyk kt perak... jauh la...

AIMIE DIYANNA said...

hahaha.. yeke :) nak wat camne.. asal sane.. :)