Untuk bebigewlss sahaja


*sila baca entri ini dengan nada yang manja dan comel*



Assalamualaikum. Hi bebigewlss semua. Nah, ni entri khas untuk bebogewls je, babyboys sesama sekali dilarang untuk meniru atau mempraktikkan tips yang bakal di ajar oleh kitaa. K tengkiyuu. :D


Sorry tau tau, sebab kita lambat nak siapkan tuto yang korang nak. Kita en en en sekarang en en busy gila. Even kita dah tak kerja. Tapi kita sibuk sangat. Tah apa tah yang sibuk kita pun tak tahu. K sorry. Pastu kita punya tuto tak buat macam sebelum ni --> (KLIK SINI). Sebelum ni kan pakai bidiyo yang kita uploud dekat youtube tu, tapi sekrang kita guna gambar je. k takpa en? K selamat mencuba.


ini ialah
TUTORIAL BELIT BELIT By AIMIE DIYANNA @ DIYANNA LEE



Buat muka sambil berkata "wei, lu pahhal? haha"

K bebigewls, hope you enjoy with my bad tuto. Hehehe, ketinggalan dah bebigewls kita ni kan. Sebab ramai jugak dah tahu tuto ni. But pedehal en? en? atleast we learn something new en? K give me five bebeh! And for sure, saya suka share. So, sila lah request lagi ye bebigewls, Kmuuaahhh.

and before that.. please pause my bitter heart song before you play this trailer :

Dah pernah tengok ANNISA'? Eh belum? K boooo, korang sangat rugi. And guess what, saya dah  panda pakai shawl macam diorang. *kelip kelip mata*

p/s: even ada jerawat dekat dahi kita, kita tetap menjayakan tuto ni untuk bebigewls semua. K cepat bagi BIG CLAP dekat kita :D haha.

25 comments:

NasuhaBasri said...

Fuyooo Tuto dye , Hihi boleh ikut :D

hazanis said...

nanti ajar akak..:P

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@NasuhaBasri : eeee mengada, perli leteww, dah tahu buat buat tak tahu >.<

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@hazanis: eleeyhh takyah lah kak nis, kak nis dah pernah pakai cemni, nak suh ajar lak :p welk

Ariena Hisham said...

K, muka aimie yang dekat gambar numb 2 tu seriously macam YUNA! Haha :D Btw, nice tuto :)

laskar pelangi said...

kreatifnya dia :)
cantik cantik :)

Ida Roslan said...

wah bestnya tuto nie, thank u adik aimie =).

Hazirah :) said...

this tutor helps me a lot. and muke tenage pengajar yang super damn cute rase senang je *haha...ayat bodek je an. tapi memang cute pon. pic no.5 i like it. sweet gile muke. senang cakap smue pic memang sweet pon :) Aimie Diyanna is a pretty girl. keep smiling babe.

lisa said...

aimie cantiknya!!! nak try nanti.tp utk muka bulat sesuai ke? :\

Jay said...

nice tuto aimie..nasib Jay ni lelaki..kalau pompuan boleh praktik lilit2 macam aimie buat tu..hehe

sYiRa LoKMaN said...

muka mcm yuna :D

nabila azmi said...

=)=)=)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Ariena Hisham: Muaahaha, tetiba rasa nak nyanyi lagu "dan sebenarnya" :p tq

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@laskar pelangi: okay terima kasih, sorry takda gegula nak share <3

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Ida Roslan: Hikhik, sama sama kak Ida sayang.

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ Hazirah :) : Okay ada nada memuji tahap kritikal dekat situ, and hidung kita dah mula nak kembang kempis.Ommaaigot! hehe anyway thank you baby zira, lef chu..

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@lisa: pedehal? muka bulat ke, lonjong ke, botox ke, semua boleh try and you will look like a princess, please try it :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Jay: wallaweyyhh.. haha kalaulah you perempuan en.. :p

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@sYiRa LokMaN : Hikhik macam je k..

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@nabila azmi : :D

Fatin Shahira said...

yuna buat tuto .. huhuhu ^_^

As Shaari said...

Thanx the tuto..nice

feel free follow my blog..

//asshaari.blogspot.com

sya said...

Bijaknye..=p

Namee Roslan said...

wah wah..menarik. silang2. hehe. :) nampak macam ssh je nk pakai. rupanya simple je.

Wawa_Nadwa said...

muka ada iras2 yuna ckit.
;)