Thank's Yezz!

Assalamualaikum.
Sumo sehak dop? Hii kawe sungguh nih nok kecek klate *kelip kelip mata* Mano Kak Nis kito tu? Ghindu nok kecek klate sokmo. Nih esok kito nok gih tubik TS, tapi kawe tak tahu jadi ko dop. K sedih.


Sebelum kita mula membebel tak tentu pasal. Meh kita buat sesi pengenalan untuk merapatkan ukhwah fillah sesama blogger. Hewhew, nama kita Aimie Diyanna Mohd Rosli. Ada orang tanya kita, eh betul ke nama macam tu? Eh memang ada "e" ek? Nama betul apa? Kfine, nak kata nama kita unik leteww kan? Awat nak malu2 puji nama kita? Haha beb, kita takda nama lain dah. Nama kita Full memang Aimie Diyanna. Memang comel nama tu macam kita punya kucing. brrrrrrwww


Original Face. Okay tahu kita tak lawo pun.

Sebelum kita tempekkan gambar gambar yang akan membuatkan dahi korang dipenuhi kedut kedut kasar yang comel comel, kita nak janji, nak selalu update blog kita even nothing special. Then korang juga kena janji dengan kita untuk terjah blog kita everyday. Set? Haha.

cari dekat ruangan khas di tengah =-tengah pasti jumpa :p


Yezz! March 2012
Nak tahu dengan lebih lanjut, K sila dapatkan di pasaran sekarang. Tak janji still ada lagi ke tak :)


Untuk You all 13-17 tahun. K sekarang kita dah tua lah ni? Alamak, tolong kita tak nak perasan muda. *evil laugh*

Bytheway, tolong sama sama kita tadah tangan and doakan result SPM kita nanti will be the great, best and special ever. Amin.. K then, kita nak say thanks to all yang follow blog kita from Yezz! Then to all my facebookers member yang tak habis habis mention kita pasal Yezz! ni. Kmuuaaahhh sikit. Auuuwwww bye. Safe walk.

29 comments:

sYiRa LoKMaN said...

tahniah...masuk majalah da :D

DAYG ♥ said...

okay untong untonggg :)

good luck for ur result aimie sygg. dapat result nnt jgn lupe share. hewheww sudi keee? :PP

Indah Mulya said...

wewittt..ade org msk mag da! hehe..nmpk aimie dlm dara bln ni jgak..pewittt! nk signnnn =p

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@sYiRa LoKMaN: Imokaassssiiihh sayang comel.

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@DAYG ♥ : Kakak! kita tanak share, kita malu :) heheeeww

Ismariena said...

Babe, kau tetap comel okay!

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Ismariena: K tipuuuuuu :p

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ Indah Mulya : Hahaha kita belum jadi artis lah kak oi.. cubit pipi sikit. Eh dara.com? Tak tahu pun..

Alfi Kasran said...

den dah baco dah.tu yang jumpo blog kak aimie yang comel sokmo ni

#maaflah kecelaruan bahasa dua negeri.hehehe

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Alfi Kasran : Jyeayhh, imokasih adek omeyyy..

#heh takpo, kito pahe jah..

JueHassan said...

amin!! hope result kita cunplusplus n gempakplusplus. dgr2 result spm klate taun neh tinggi. all the best aimie :D

PariPari Puteri said...

bestnyaaa bestnyaaa . hihiii . untung la u ! <3

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ PariPari Puteri : Hmm mmmmm terima kasih. yeayhhh.

Namee Roslan said...

tahniah aimie. :) hehe. keep on update lah. jarang2 sgt aimi update. salu nampak active je kt fb tu. hehe

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ Namee Roslan : Hehewww, imokasiihh kak namee. FB tu terlebih active. huhu

Indah Mulya said...

ade lah dlm dara.com tu aimie syg..dlm bumper issue tu, rsnya yg tu plg latest kot..aimie pnye gmbar styling shawl xslh akak..ble tgk je nama aimie, akak mmg sengih dah..hehe

Ida Roslan said...

Taniah adik aimie msuk majalah =). ok janji tw update blog selalu kita pun janji akn terjah selalu =)

Atiqah Wadiah said...

wahhh!!featured..tahniah2 :)

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ Indah Mulya : Kita masuk Mag. lagi? Auuwwwwwwmmmmmm hehee

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Ida Roslan: Tq. Hehehe begghheeeeeeeehh kak <3 Kmuaahh sikit!

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@ Atiqah Wadiah: Hehehe thnaks awak.. lebiyu.

Rtp Farra Arisha said...

weee you've been featured in YEZZ ya!! :D congratulations btw...

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Rtp Farra Arisha : Thanks Arisha, love much!

Hazirah :) said...

very nice blog. tanye sikit boleh, macam mane ea nak hilang kan navbar yg lame tu. nak buat yang baru. i mean dashboard yg ade pic rumah tu and follow ade plus sign

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Hazirah: Thanks baby Zira. Ohh macam mana? Nanti I hantar link dekat you. Boleh bagi FB? Ill send the link trough a message okay.

Anonymous said...

mcm mana bole masuk majalah tu?

Aimie Diyanna (I'Me Dianna) said...

@Anonymous : Haritu ada wartawan call akak, through the call lah dapat masuk :)

hazirah said...

oouhh god. you did reply my message. ni email:hazirahkim@yahoo.com thank you. hmmm...suke bace your blog. but then kan knape asyik cakap tak comel lah tak cantik lah.pelik je.you know you're such a flawless princess. sumpa cute and cantik and sweet. haha serious tak tipu. you are nice ;)

Saranghae Kevin said...

tomey and sweet blog:)