Dalam Ingatan

Kalau aku ada buah hati nanti aku nak dia pandai main guitar biarlah muka dia macam Pua chu kang. Betol aku tak kisah. Kalau aku ada buah hati nanti aku nak kata kata dia manis macam kurma Yusoff taiyob. Biar lah dia macam Pua Chu kang sekali pun. Aku tetap sayang. Kalau aku ada buah hati nanti aku nak jumpa dia selalu. Agar dia tahu akan erti sayang aku kepadanya biarlah muka dia macam Pua Chu kang. Aku tetap cinta. Kenapa semua mesti pua chu kang. Haha. Kang tak pasal pasal Pua chu kang cari aku. Kcukup.


at Setia City Mall

Saya happy hari ni. Wuuuuu *happyface.JPG* Terima kasih untuk semua yang hadir memeriahkan suasana haritu. Ok opocot. Hehehe. A very big thanks too ****drumroll**** Ain, Abam Jawe, Khairul Fahmi, Iza and Intan. Ya Allah. Saya sangat suka kan gambar dekat cermin ni. Maaf saya suka gambar saya sendiri. Ini masalah yang tak boleh saya nafikan.


Tujuhbelasogosduaributigabelas. Tarikh yang telah men"tua"kan salah seorang Geng #KepalaGila saya, Ain Amira Adnan. Hi mok, I love you... 


Tujuhbelasogosduaributigabelas. Tarikh yang buat aku betul betul happy. Walaupun kan. Time tu kan. Aku kena prank teruk. Aku rasa nak tikam Abam Jawe sebab buat aku nak menangis dalam cinema layan Percy Jackson, duduk sorang sorang macam apa. Kwaja gila, k serious talk. Walhal time tu bukan Birthday aku nak prank bagai. Bengkak pulak hati kite ni bila ingat balik. Nasib baik lah kita happy lepastu :*

Itew takmo mention siapa yang tak muat dalam gambar ni. Takmo takmoooo.

Hi, ini Intan. Ex roommate saya (Semester 1) Dia sangat banyak cakap. Kalau bukan annoying tu bukan Intan lah nama dia. Hahaha babe, youre so cool with your own attitude lah!


Aiiipppppppppppppppp!!! Fikir apa tu??? Nonono


Takmo salah faham please. Takmoooo takmooooooooo.


Ini baru betul. Okay baru boleh nak berdehem ke apa ke. Saya sayang korang semua macam adik beradik sendiri :* K cukup. 

Sebenarnya banyak gambar yang ada tapi macam susah je nak share semua memandangkan line langsung tak memberi kerjasama yang baik. Hate you PSIS wifi. And hell yeh. Aku bengkek gila bila aku cek folder. Gambar aku dengan Ain satu pun nokharommmmmmmmmmmmmmmmm. But its okay baby. You always in my heart :* :* :*

****************

Looking at myself now, I dont know what to feel anymore. Its amazing how I can still laugh, smile and enjoying every moment in my life with so many things kept in my chest. No one knows, inside Im dying. Inside, Im screaming. Inside, Im crying sadly. Inside, I keep everything. I keep telling myself that Im gonna make through, Im gonna get over and tomorrow will be better. But why am I still not happy inside? Why do I still have to put my best smile when my eyes cant hold it anymore, cant hold the tears, tears that hold all the pain. I just want to smile, laugh , be happy inside and outside too. I mean both. I just want to be truly happy. Just happy.

Can I?

Im sorry for what Im going to state here. I just share what I feel. Kadang kadang ada yang komen macam nak suruh aku berhenti berblog sebab tak suka nak tahu kisah aku. Hell yah. Kau tak suka tapi kau stalk Blog aku dah kenapa kan. Seems like, kau stalk aku. Tetap juga ambil tahu life aku. Okay kelakarnya. But yaaaaa I will never ever stop BLOGGING. This is part of my life. Get it? Okay good.

No comments: